Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red Lions AS Mytilinis
433 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.5 gemiddelde waardering 14.8
waardeloos Schieten waardeloos
hopeloos Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Chatzinasios bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Chatzinasios met de inworp. Mountakis is nu in balbezit. Mountakis geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dendrinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dendrinos draait met de bal, schiet en ... Psaroudakis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Poukamisas onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Paparounas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Floratos de bal. Dendrinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dendrinos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions - AS Mytilinis 1:0

4e minuut.
Bosganas met een snelle inworp. Lakiotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakiotis geeft een lange en hoge pass. Episkopakis rent richting de bal. Episkopakis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Pavlakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Anevlavis onderschept slim de pass. Paparounas met een sublieme pass. Dendrinos is nu in balbezit. Dendrinos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions - AS Mytilinis 2:0

11e minuut.
Dendrinos rent richting de bal. Dendrinos passt de bal met de wreef. Anevlavis is nu in balbezit. Anevlavis haalt uit met een fantastische trap. Psaroudakis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions - AS Mytilinis 3:0

24e minuut.
Pavlakos geeft een hoge lob. Paparounas probeert de bal aan de voet te houden. Lakiotis met een sublieme pass. Episkopakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Episkopakis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions - AS Mytilinis 3:1

36e minuut.
Anevlavis probeert de bal aan de voet te houden. Lakiotis is nu in balbezit. Lakiotis met een sublieme pass. Klungelig pakt Episkopakis de bal. Episkopakis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Lions 46%, AS Mytilinis 54%.
Red Lions - AS Mytilinis 3:1

49e minuut.
Chloros geeft een hoge lob. Inworp. Bosganas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lakiotis is nu in balbezit. Lakiotis geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

50e minuut.
Chatzinasios kopt de bal weg. Chatzikyriakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzikyriakos geeft een hoge lob. Episkopakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Episkopakis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Floratos bereikt de bal nog maar net als eerste. Floratos geeft een hoge lob. Lakiotis met een sublieme pass. Klungelig pakt Episkopakis de bal. Episkopakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions - AS Mytilinis 3:2

67e minuut.
Anevlavis verovert de bal door een tackle van achteren. Roussis speelt de bal door. Anevlavis rent richting de bal. Dendrinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dendrinos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions - AS Mytilinis 4:2

82e minuut.
Lakiotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Roussis is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lakiotis. Lakiotis krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Lions 45%, AS Mytilinis 55%.
Red Lions - AS Mytilinis 4:2