Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KOM F.C. Lah FC
Normal Tactiek 433
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.5 gemiddelde waardering 32.5
redelijk Schieten goed
matig Passen redelijk
zwak Verdedigen zwak


2e minuut.
Preoteasa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Avramis is nu in balbezit. Avramis geeft een hoge lob. Kruiswijk rent richting de bal. Kruiswijk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Papapolitis kan de bal niet met de borst controleren. Kastaniotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kastaniotis met een sublieme pass. Sergoulopoulos is nu in balbezit. Sergoulopoulos draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Sergoulopoulos rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stojčevski. Sergoulopoulos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Linaios zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sergoulopoulos maakt een snoekduik en kopt de bal. Mossoró bokst de bal weg.

13e minuut.
Kastaniotis rent richting de bal. Kastaniotis passt de bal in één keer door. Sergoulopoulos rent richting de bal. Sergoulopoulos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KOM F.C. - Lah FC 0:1

14e minuut.
Avramis met de inworp. Kruiswijk is nu in balbezit. Kruiswijk passt de bal met de wreef. Avramis bereikt de bal nog maar net als eerste. Avramis geeft de bal voor. Mossoró kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
KOM F.C. - Lah FC 0:2

15e minuut.
Klungelig pakt Kaczka de bal. Jonišs bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaczka rent richting de bal. Kaczka schiet op doel. Linaios probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KOM F.C. - Lah FC 1:2

17e minuut.
Kastaniotis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Papapolitis rent richting de bal. Papapolitis geeft de bal voor. Kaczka rent richting de bal. Kaczka schiet op doel. Tzavaras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Sergoulopoulos schiet op doel. Mossoró probeert naar een medespeler te passen. Linaios heeft problemen om de bal te vangen. Jonišs is nu in balbezit. Jonišs haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Preoteasa geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ruiz met een snelle inworp. Jonišs bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonišs geeft de bal voor. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Mitoglou is nu in balbezit. Mitoglou geeft een lange en hoge pass. Klami bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruiswijk verovert de bal door een tackle van achteren. Kruiswijk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KOM F.C. - Lah FC 1:3

40e minuut.
Kastaniotis speelt de bal door. Kruiswijk is nu in balbezit. Kruiswijk speelt de bal door. Sergoulopoulos rent richting de bal. Sergoulopoulos draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Papapolitis rent richting de bal. Kastaniotis rent richting de bal. Kastaniotis passt de bal met de wreef. Sergoulopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergoulopoulos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KOM F.C. 65%, Lah FC 35%.
KOM F.C. - Lah FC 1:3

54e minuut.
Klami rent richting de bal. Klami probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kaczka de bal. Jonišs is nu in balbezit. Jonišs haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Mitoglou is nu in balbezit. Mitoglou geeft de bal voor. Kastaniotis kopt de bal weg. Sergoulopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergoulopoulos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Preoteasa geeft de bal voor. Kastaniotis rent richting de bal. Kastaniotis passt de bal zonder na te denken. Kruiswijk rent richting de bal. Kruiswijk passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Jonišs verovert de bal door een tackle van achteren. Jonišs speelt de bal door. Kaczka is nu in balbezit. Kaczka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KOM F.C. - Lah FC 2:3

84e minuut.
Avramis onderschept slim de pass. Klami onderschept slim de pass. Klami geeft de bal voor. Kaczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaczka schiet op doel. Tzavaras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Papapolitis is nu in balbezit. Papapolitis geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Kaczka de bal onder controle te krijgen. Jonišs bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonišs draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KOM F.C. 48%, Lah FC 52%.
KOM F.C. - Lah FC 2:3