Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Talaiporiakos Achranton Autokratoras F.C.
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 19.7
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Christianakis is nu in balbezit. Christianakis speelt de bal door. Apollonatos is nu in balbezit. Giannikos rent richting de bal. Giannikos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Batzanakis kopt de bal weg. Labetis heeft problemen om de bal te vangen. Papadopoulos geeft een lange en hoge pass. Nafpliotis is nu in balbezit. Nafpliotis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Giannikos onderschept slim de pass. Zavradinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannikos verovert de bal door een tackle van achteren. Giannikos haalt uit met een fantastische trap. Aslanidis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Katrantzos met een harde bal richting middenveld. Zavradinos probeert de bal met de borst te controleren. Zavradinos passt de bal in één keer door. Nafpliotis is nu in balbezit. Nafpliotis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Talaiporiakos Achranton - Autokratoras F.C. 1:0

22e minuut.
Na een snelle pass probeert Kostouros de bal onder controle te krijgen. Drettas is nu in balbezit. Loutridis begaat een overtreding. Loutridis krijgt een gele kaart. Drettas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Spyridakis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Monos de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Spyridakis heeft problemen om de bal te vangen. Printezis is nu in balbezit. Nafpliotis onderschept slim de pass. Spyridakis rent richting de bal. Spyridakis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Talaiporiakos Achranton 45%, Autokratoras F.C. 55%.
Talaiporiakos Achranton - Autokratoras F.C. 1:0

49e minuut.
Seferlis speelt de bal door. Daar is Apollonatos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Apollonatos passt de bal zonder na te denken. Giannikos bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannikos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Printezis rent richting de bal. Printezis geeft een lange en hoge pass. Fragou is nu in balbezit. Apollonatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Apollonatos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Fragou trapt de bal weg. Papadopoulos kopt de bal weg. Seferlis heeft problemen om de bal te vangen. Nafpliotis is nu in balbezit. Nafpliotis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Klungelig pakt Bachramis de bal. Kitsos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitsos speelt de bal door. Spyridakis rent richting de bal. Spyridakis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Talaiporiakos Achranton 67%, Autokratoras F.C. 33%.
Talaiporiakos Achranton - Autokratoras F.C. 1:0