Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lah FC FC Apithanon
433 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
17 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.5 gemiddelde waardering 18.5
redelijk Schieten zwak
redelijk Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


4e minuut.
de la Motte speelt de bal door. Kruiswijk is nu in balbezit. Kruiswijk passt de bal in één keer door. Sergoulopoulos rent richting de bal. Sergoulopoulos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Dadakaridis speelt de bal door. Papastamos heeft problemen om de bal te vangen. Kourkoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kourkoulos schiet op doel. Mitoglou probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dadakaridis zal de hoekschop nemen. Bantis rent richting de bal. Bantis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lah FC - FC Apithanon 0:1

17e minuut.
de la Motte onderschept slim de pass. de la Motte geeft een hoge lob. Daar is Nazlidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kastaniotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kastaniotis haalt uit met een fantastische trap. Drakogiannis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lah FC - FC Apithanon 1:1

19e minuut.
Kourkoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Linaios. Kourkoulos raakt geblesseerd tijdens het duel. Kantzos zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Papastamos rent richting de bal. Papastamos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Kruiswijk kopt de bal weg. Kastaniotis rent richting de bal. Kastaniotis passt de bal met de wreef. Sergoulopoulos rent richting de bal. Sergoulopoulos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Preoteasa passt de bal met de wreef. Avramis rent richting de bal. Avramis passt de bal zonder na te denken. Sergoulopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergoulopoulos schiet op doel. Drakogiannis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Kastaniotis rent richting de bal. Kastaniotis geeft een hoge lob. Daar is Bonovas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sergoulopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergoulopoulos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Kourkoulos rent richting de bal. Preoteasa rent richting de bal. Preoteasa geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sergoulopoulos de bal. Sergoulopoulos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Linaios kopt de bal weg. Kantzos probeert de bal aan de voet te houden. Sergoulopoulos is nu in balbezit. Kastaniotis rent richting de bal. Kastaniotis schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lah FC 54%, FC Apithanon 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lah FC - FC Apithanon 1:1

47e minuut.
Daar is Bonovas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonovas met een sublieme pass. Preoteasa geeft een lange en hoge pass. Avramis geeft een hoge lob. Kastaniotis krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lah FC - FC Apithanon 2:1

52e minuut.
Lazarakis met de inworp. Kastaniotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kastaniotis geeft een hoge lob. Kruiswijk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruiswijk draait met de bal, schiet en ... Drakogiannis bokst de bal weg.

54e minuut.
Sergoulopoulos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Drakogiannis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Dadakaridis is nu in balbezit. Preoteasa verovert de bal door een tackle van achteren. Preoteasa geeft een lange en hoge pass. Sergoulopoulos springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Kastaniotis heeft problemen om de bal te vangen. Bonovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kastaniotis verovert de bal door een tackle van achteren. Sergoulopoulos rent richting de bal. Sergoulopoulos schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Sergoulopoulos schiet op doel. Bonovas controleert de bal met de borst. Kruiswijk rent richting de bal. Kruiswijk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lah FC - FC Apithanon 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lah FC 37%, FC Apithanon 63%.
Lah FC - FC Apithanon 3:1