Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vrakoforoi AS Mytilinis
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 16.5
hopeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen hopeloos
slecht Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Margielos is nu in balbezit. Margielos passt de bal zonder na te denken. Chatzikyriakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzikyriakos geeft een hoge lob. Mersinis probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Mersinis bereikt de bal nog maar net als eerste. Poukamisas verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Margielos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Glaros is nu in balbezit. Glaros draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vrakoforoi 32%, AS Mytilinis 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vrakoforoi - AS Mytilinis 0:0

47e minuut.
Zafaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Glaros probeert naar een medespeler te passen. Floratos rent richting de bal. Mersinis verovert de bal door een tackle van achteren. Mersinis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Zafaras geeft een lange en hoge pass. Inworp. Adamakis met de inworp. Glaros is nu in balbezit. Glaros geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Psaroudakis probeert naar een medespeler te passen. Episkopakis kopt de bal weg. Adamakis rent richting de bal. Adamakis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Margielos bereikt de bal nog maar net als eerste. Margielos passt de bal in één keer door. Mersinis bereikt de bal nog maar net als eerste. Glaros bereikt de bal nog maar net als eerste. Glaros haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Margielos onderschept slim de pass. Margielos geeft de bal voor. Morfis bereikt de bal nog maar net als eerste. Episkopakis verovert de bal door een tackle van achteren. Episkopakis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Bardis passt de bal in één keer door. Digenis rent richting de bal. Digenis geeft een lange en hoge pass. Mersinis is nu in balbezit. Mersinis haalt uit met een fantastische trap. Psaroudakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Margielos heeft problemen om de bal te vangen. Zafaras rent richting de bal. Glaros begaat een overtreding. Glaros krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vrakoforoi 43%, AS Mytilinis 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vrakoforoi - AS Mytilinis 0:0