Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Thriamvos Ionon Mpempides Aliakmona
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Kefallinos passt de bal met de wreef. Galis bereikt de bal nog maar net als eerste. Anomeritis bereikt de bal nog maar net als eerste. Galis onderschept slim de pass. Galis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Dimitropoulos met een sublieme pass. Anomeritis is nu in balbezit. Anomeritis probeert naar een medespeler te passen. Douros rent richting de bal. Douros haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Galis bereikt de bal nog maar net als eerste. Anomeritis speelt de bal door. Kouvelis speelt de bal door. Klungelig pakt Braxos de bal. Braxos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Douros is nu in balbezit. Douros haalt uit met een fantastische trap. Kechagioglou probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zigouris zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ladas is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Thriamvos Ionon - Mpempides Aliakmona 1:0

32e minuut.
Kotzamanis rent richting de bal. Kotzamanis geeft de bal voor. Paboukidis speelt de bal door. Douros rent richting de bal. Douros schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Dimitropoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Galis verovert de bal door een tackle van achteren. Anomeritis is nu in balbezit. Galis verovert de bal door een tackle van achteren. Galis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thriamvos Ionon 52%, Mpempides Aliakmona 48%.
Thriamvos Ionon - Mpempides Aliakmona 1:0

58e minuut.
Koiliaras geeft een hoge lob. Sokos bereikt de bal nog maar net als eerste. Sokos passt de bal met de wreef. Galis rent richting de bal. Galis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Abaris trapt de bal weg van het doel. Kefallinos kopt de bal weg. Papanoutsos bereikt de bal nog maar net als eerste. Braxos onderschept slim de pass. Braxos draait met de bal, schiet en ... Paal!

84e minuut.
Sifniotis rent richting de bal. Sifniotis met een sublieme pass. Kouvelis probeert naar een medespeler te passen. Galis bereikt de bal nog maar net als eerste. Galis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Braxos met een sublieme pass. Dimitropoulos rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Galis. Galis krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thriamvos Ionon 66%, Mpempides Aliakmona 34%.
Thriamvos Ionon - Mpempides Aliakmona 1:0