Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PASSOK peristeri
Normal Tactiek 3-5-α-αττ
43% Balbezit 57%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 38.2
weak Schieten solid
poor Passen solid
hopeless Verdedigen average


2e minuut.
Marango passt de bal met de wreef. Ebert rent richting de bal. Ebert passt de bal met de wreef. Mirošević bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirošević draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kaklamanis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Basinas is nu in balbezit. Sinicki onderschept slim de pass. Mirošević bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinicki is nu in balbezit. Sinicki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Inworp. Ebert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Noica probeert naar een medespeler te passen. Mirošević bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirošević draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Sinicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirošević rent richting de bal. Basinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirošević verovert de bal door een tackle van achteren. Mirošević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PASSOK - peristeri 0:1

8e minuut.
Ebert met een sublieme pass. Noica probeert naar een medespeler te passen. Sinicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirošević bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirošević schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Kapsabelis geeft een hoge lob. Pieniacki geeft de bal voor. Stravolaimis kopt de bal weg. Mirošević rent richting de bal. Mirošević haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Kapsabelis geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Forcadell met een snelle inworp. Mirošević rent richting de bal. Mirošević geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Giokarinis rent richting de bal. Ebert verovert de bal door een tackle van achteren. Ebert met een sublieme pass. Sinicki is nu in balbezit. Sinicki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Noica probeert de bal met de borst te controleren. Noica met een sublieme pass. Klungelig pakt Mirošević de bal. Sinicki is nu in balbezit. Sinicki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
PASSOK - peristeri 0:2

37e minuut.
Stravolaimis geeft een lange en hoge pass. Ebert speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Mirošević de bal onder controle te krijgen. Mirošević passt de bal zonder na te denken. Forcadell geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Noica is nu in balbezit. Mirošević is nu in balbezit. Sinicki is nu in balbezit. Sinicki schiet op doel. Kaklamanis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PASSOK - peristeri 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PASSOK 85%, peristeri 15%.
PASSOK - peristeri 0:3

50e minuut.
Noica kopt de bal weg. Sinicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirošević rent richting de bal. Sinicki is nu in balbezit. Sinicki schiet op doel. Kaklamanis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Sinicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sinicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PASSOK - peristeri 0:4

59e minuut.
Stravolaimis is nu in balbezit. Stravolaimis geeft een lange en hoge pass. Marango speelt de bal door. Ebert is nu in balbezit. Ebert geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Sinicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
PASSOK - peristeri 0:5

71e minuut.
Noica probeert de bal aan de voet te houden. Koumantarakis rent richting de bal. Sinicki onderschept slim de pass. Mirošević bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirošević draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Kapsabelis met de inworp. Noica probeert naar een medespeler te passen. Mirošević bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirošević geeft een hoge lob. Sinicki maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
PASSOK - peristeri 0:6

78e minuut.
Kapsabelis geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Forcadell met de inworp. Mirošević bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirošević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PASSOK - peristeri 0:7

84e minuut.
Ebert met een sublieme pass. Noica is nu in balbezit. Noica probeert naar een medespeler te passen. Sinicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PASSOK - peristeri 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PASSOK 76%, peristeri 24%.
PASSOK - peristeri 0:8