Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aspida Feggariou Omiros Argonayton
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 14.7
hopeless Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Alexakos is nu in balbezit. Tsaousopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Teboneras is nu in balbezit. Teboneras haalt uit met een fantastische trap. Laskaridis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Dimakopoulos passt de bal zonder na te denken. Potamitis rent richting de bal. Minou rent richting de bal. Potamitis verovert de bal door een tackle van achteren. Potamitis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aspida Feggariou - Omiros Argonayton 0:1

16e minuut.
Tsaousopoulos is nu in balbezit. Krokidis verovert de bal door een tackle van achteren. Krokidis probeert naar een medespeler te passen. Teboneras rent richting de bal. Teboneras schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Kotsyfas controleert de bal met de borst. Kotsyfas speelt de bal door. Dimakopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Teboneras verovert de bal door een tackle van achteren. Teboneras draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Dimakopoulos speelt de bal door. Kefalidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Stergiadis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Stergiadis krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Inworp. Kotsyfas met de inworp. Krokidis is nu in balbezit. Tsaousopoulos onderschept slim de pass. Tsaousopoulos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aspida Feggariou 37%, Omiros Argonayton 63%.
Aspida Feggariou - Omiros Argonayton 0:1

51e minuut.
Klungelig pakt Dilberis de bal. Kotsyfas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dilberis. Dilberis krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Kotsyfas met een snelle inworp. Krokidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Krokidis geeft een hoge lob. Potamitis is nu in balbezit. Potamitis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Balomenos onderschept slim de pass. Balomenos geeft een lange en hoge pass. Daar is Alexakos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teboneras rent richting de bal. Teboneras schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Krokidis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stergiadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Stergiadis speelt de bal door. Potamitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Potamitis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Stergiadis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dimakopoulos probeert naar een medespeler te passen. Mitilineos is nu in balbezit. Potamitis rent richting de bal. Potamitis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Dilberis met een snelle inworp. Krokidis verovert de bal door een tackle van achteren. Stergiadis probeert de bal met de borst te controleren. Kefalidis is nu in balbezit. Kefalidis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Chrysovergis probeert naar een medespeler te passen. Katimertzis is nu in balbezit. Katimertzis met een sublieme pass. Teboneras is nu in balbezit. Teboneras draait met de bal, schiet en ... Sfetsas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Laskaridis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Aspida Feggariou - Omiros Argonayton 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aspida Feggariou 42%, Omiros Argonayton 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Aspida Feggariou - Omiros Argonayton 1:1