Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ebrou PIREAUS F.C.
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
2 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 16.7
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


6e minuut.
Patsatzoglou met een snelle inworp. Valavanis rent richting de bal. Sekeris onderschept slim de pass. Sekeris geeft een hoge lob. Retsos rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ebrou - PIREAUS F.C. 0:1

9e minuut.
Terzanidis geeft een lange en hoge pass. Pandis rent richting de bal. Patsatzoglou schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Patsatzoglou krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Sekeris probeert naar een medespeler te passen. Patsatzoglou is nu in balbezit. Retsos bereikt de bal nog maar net als eerste. Retsos schiet op doel. Christidis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Christidis trapt de bal weg. Kokkineas kopt de bal weg. Pandis probeert de bal aan de voet te houden. Patsatzoglou rent richting de bal. Patsatzoglou draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Retsos rent richting de bal. Skarlatidis onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Papaggelopoulos. Papaggelopoulos krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Scholarios rent richting de bal. Douros tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Scholarios is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Scholarios met een snel genomen vrije trap. Terzanidis rent richting de bal. Terzanidis geeft een lange en hoge pass. Mavrakis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Ebrou - PIREAUS F.C. 1:1

35e minuut.
Sekeris is nu in balbezit. Skarlatidis onderschept slim de pass. Skarlatidis passt de bal zonder na te denken. Flokas heeft problemen om de bal te vangen. Flokas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ebrou 49%, PIREAUS F.C. 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Ebrou - PIREAUS F.C. 1:1

88e minuut.
Lykoudis verovert de bal door een tackle van achteren. Lykoudis passt de bal in één keer door. Valavanis rent richting de bal. Sekeris bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekeris haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ebrou 42%, PIREAUS F.C. 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Ebrou - PIREAUS F.C. 1:1