Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Omiros Argonayton Kosmonaytes Gkatzolias
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 19.1
slecht Schieten hopeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Mitilineos verovert de bal door een tackle van achteren. Mitilineos probeert naar een medespeler te passen. Potamitis rent richting de bal. Potamitis haalt uit met een fantastische trap. Athanasakis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Omiros Argonayton - Kosmonaytes Gkatzolias 1:0

23e minuut.
Stergiadis probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mainas met een snelle inworp. Lelekidis rent richting de bal. Lelekidis geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Alexakos heeft problemen om de bal te vangen. Veryvakis rent richting de bal. Alexakos verovert de bal door een tackle van achteren. Lelekidis verovert de bal door een tackle van achteren. Lelekidis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Omiros Argonayton 63%, Kosmonaytes Gkatzolias 37%.
Omiros Argonayton - Kosmonaytes Gkatzolias 1:0

72e minuut.
Veryvakis passt de bal zonder na te denken. Pontios is nu in balbezit. Plainakis geeft de bal voor. Veryvakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Veryvakis draait met de bal, schiet en ... Sfetsas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

88e minuut.
Mainas met een sublieme pass. Lelekidis rent richting de bal. Mitilineos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lelekidis verovert de bal door een tackle van achteren. Lelekidis geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Omiros Argonayton 68%, Kosmonaytes Gkatzolias 32%.
Omiros Argonayton - Kosmonaytes Gkatzolias 1:0