Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:18
  • Competitiewedstrijd: Δ εθνική.03
  • Stadion: Thiseas
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2582
Α.Ο. Φιλέλληνες ΠΕΤΑ FC Ebrou
4-2-3-1 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Flokas geeft een lange en hoge pass. Kafes kopt de bal weg. Dolianitis heeft problemen om de bal te vangen. Kalymnios bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalymnios draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Kalymnios rent richting de bal. Skarlatidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Skarlatidis passt de bal met de wreef. Spanos rent richting de bal. Spanos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Koliakis verovert de bal door een tackle van achteren. Flokas rent richting de bal. Mitilineos is nu in balbezit. Flokas is nu in balbezit. Flokas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Ntagiakos geeft de bal voor. Kairis heeft problemen om de bal te vangen. Flokas rent richting de bal. Mitilineos is nu in balbezit. Mitilineos haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Flokas is nu in balbezit. Koliakis rent richting de bal. Flokas verovert de bal door een tackle van achteren. Flokas schiet op doel. Giabouras maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Α.Ο. Φιλέλληνες ΠΕΤΑ - FC Ebrou 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Α.Ο. Φιλέλληνες ΠΕΤΑ 45%, FC Ebrou 55%.
Α.Ο. Φιλέλληνες ΠΕΤΑ - FC Ebrou 0:1

50e minuut.
Karagiopoulos speelt de bal door. Rallis is nu in balbezit. Kalymnios rent richting de bal. Spanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Spanos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Α.Ο. Φιλέλληνες ΠΕΤΑ - FC Ebrou 1:1

55e minuut.
Kairis is nu in balbezit. Flokas rent richting de bal. Flokas passt de bal met de wreef. Mitilineos is nu in balbezit. Mitilineos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Flokas bereikt de bal nog maar net als eerste. Flokas passt de bal met de wreef. Mitilineos is nu in balbezit. Mitilineos haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Koliakis de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Α.Ο. Φιλέλληνες ΠΕΤΑ 45%, FC Ebrou 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Α.Ο. Φιλέλληνες ΠΕΤΑ - FC Ebrou 1:1