Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PIREAUS F.C. Hoger F.C
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 17.5
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Georgiou kopt de bal weg. Baltakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Retsos rent richting de bal. Mylonogiannis is nu in balbezit. Mylonogiannis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PIREAUS F.C. - Hoger F.C 1:0

10e minuut.
Baltakos heeft problemen om de bal te vangen. Mylonogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mylonogiannis passt de bal met de wreef. Retsos bereikt de bal nog maar net als eerste. Retsos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PIREAUS F.C. - Hoger F.C 2:0

16e minuut.
Baltakos onderschept slim de pass. Baltakos speelt de bal door. Rokas is nu in balbezit. Mylonogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mylonogiannis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PIREAUS F.C. - Hoger F.C 3:0

22e minuut.
Mylonogiannis verovert de bal door een tackle van achteren. Baltakos onderschept slim de pass. Baltakos passt de bal zonder na te denken. Retsos is nu in balbezit. Retsos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PIREAUS F.C. 50%, Hoger F.C 50%.
PIREAUS F.C. - Hoger F.C 3:0

56e minuut.
Baltakos speelt de bal door. Dimos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimos geeft een lange en hoge pass. Retsos bereikt de bal nog maar net als eerste. Retsos haalt uit met een fantastische trap. Levantidis bokst de bal weg.

61e minuut.
Nazlidis met een sublieme pass. Baltakos is nu in balbezit. Mylonogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Retsos rent richting de bal. Retsos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Georgiou passt de bal zonder na te denken. Koronakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Koronakis passt de bal met de wreef. Tzimopoulos is nu in balbezit. Tzimopoulos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Dimos met een sublieme pass. Douros geeft een hoge lob. Retsos is nu in balbezit. Retsos haalt uit met een fantastische trap. Daar is Chasapis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
PIREAUS F.C. - Hoger F.C 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PIREAUS F.C. 50%, Hoger F.C 50%.
PIREAUS F.C. - Hoger F.C 4:0