Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kosmonaytes Gkatzolias Aspida Feggariou
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
8 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 17.9
hopeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


14e minuut.
Dilberis geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mainas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lelekidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lelekidis geeft een hoge lob. Paal!
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Minou bereikt de bal nog maar net als eerste. Minou speelt de bal door. Sougias is nu in balbezit. Lelekidis onderschept slim de pass. Lelekidis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosmonaytes Gkatzolias - Aspida Feggariou 1:0

41e minuut.
Teboneras bereikt de bal nog maar net als eerste. Plainakis verovert de bal door een tackle van achteren. Plainakis geeft een hoge lob. Veryvakis rent richting de bal. Veryvakis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kosmonaytes Gkatzolias 38%, Aspida Feggariou 62%.
Kosmonaytes Gkatzolias - Aspida Feggariou 1:0

61e minuut.
Tsaousopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Pantos bereikt de bal nog maar net als eerste. Sougias schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pantos roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Pantos kan niet meer verder spelen. Melabianakis komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Minou verovert de bal door een tackle van achteren. Lelekidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Veryvakis rent richting de bal. Lelekidis is nu in balbezit. Lelekidis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kosmonaytes Gkatzolias 34%, Aspida Feggariou 66%.
Kosmonaytes Gkatzolias - Aspida Feggariou 1:0