Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Omiros Argonayton Hoger F.C
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 17.4
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Dimakopoulos speelt de bal door. Baltakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltakos geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tzimopoulos de bal. Tzimopoulos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Mirtsos rent richting de bal. Kritikos rent richting de bal. Kritikos geeft de bal voor. Koronakis rent richting de bal. Koronakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Omiros Argonayton - Hoger F.C 0:1

25e minuut.
Kritikos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kritikos passt de bal in één keer door. Dimakopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Koronakis verovert de bal door een tackle van achteren. Koronakis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Nazlidis geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Dimakopoulos de bal onder controle te krijgen. Chasapis bereikt de bal nog maar net als eerste. Potamitis onderschept slim de pass. Potamitis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Omiros Argonayton 56%, Hoger F.C 44%.
Omiros Argonayton - Hoger F.C 0:1

46e minuut.
Koronakis met een sublieme pass. Loverdos is nu in balbezit. Loverdos met een sublieme pass. Pontios bereikt de bal nog maar net als eerste. Pontios haalt uit met een fantastische trap. Levantidis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Dimakopoulos kopt de bal weg. Daar is Chasapis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kritikos met een sublieme pass. Daar is Mitilineos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitilineos geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Daar is Stergiadis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sabrakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabrakos geeft een lange en hoge pass. Georgiou bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgiou haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Baltakos geeft een hoge lob. Rouboulakos kopt de bal weg. Klungelig pakt Mitilineos de bal. Potamitis is nu in balbezit. Potamitis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Tzimopoulos probeert naar een medespeler te passen. Chasapis bereikt de bal nog maar net als eerste. Potamitis onderschept slim de pass. Potamitis draait met de bal, schiet en ... Levantidis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Omiros Argonayton - Hoger F.C 1:1

89e minuut.
Krokidis probeert de bal met de borst te controleren. Tzimopoulos is nu in balbezit. Krokidis maakt een afschuwelijke overtreding. Krokidis krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Omiros Argonayton 46%, Hoger F.C 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Omiros Argonayton - Hoger F.C 1:1