Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aspida Feggariou PIREAUS F.C.
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
7 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


14e minuut.
Kefalidis geeft de bal voor. Ganiatsos is nu in balbezit. Kokkineas begaat een overtreding. Kokkineas krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Mavrakis trapt de bal weg. Minou kopt de bal weg. Moularas heeft problemen om de bal te vangen. Ganiatsos rent richting de bal. Ganiatsos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aspida Feggariou - PIREAUS F.C. 1:0

36e minuut.
Zabas verovert de bal door een tackle van achteren. Ganiatsos rent richting de bal. Zabas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aspida Feggariou - PIREAUS F.C. 2:0

40e minuut.
Tzortzidis speelt de bal door. Sekeris rent richting de bal. Sekeris met een sublieme pass. Retsos bereikt de bal nog maar net als eerste. Retsos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aspida Feggariou 44%, PIREAUS F.C. 56%.
Aspida Feggariou - PIREAUS F.C. 2:0

47e minuut.
Moularas probeert de bal aan de voet te houden. Dilberis is nu in balbezit. Moularas begaat een overtreding. Moularas krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Minou is nu in balbezit. Minou passt de bal in één keer door. Retsos rent richting de bal. Retsos draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Balomenos de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Sekeris passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Katimertzis de bal. Patsatzoglou rent richting de bal. Patsatzoglou schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aspida Feggariou - PIREAUS F.C. 2:1

90e minuut.
Sougias rent richting de bal. Sougias geeft een hoge lob. Kefalidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kefalidis geeft de bal voor. Lykoudis verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aspida Feggariou 31%, PIREAUS F.C. 69%.
Aspida Feggariou - PIREAUS F.C. 2:1