Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
れ月てザ月れ AEK 2024
541 Tactiek Attack
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.1 gemiddelde waardering 19.6
matig Schieten slecht
matig Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


8e minuut.
Karaliopoulos speelt de bal door. Floros is nu in balbezit. Chyliński is nu in balbezit. Chyliński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
れ月てザ月れ - AEK 2024 1:0

11e minuut.
Bornemissza verovert de bal door een tackle van achteren. Chyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyliński met een sublieme pass. Floros bereikt de bal nog maar net als eerste. Floros draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Reboutsikas geeft een hoge lob. Zarogiannopoulos geeft de bal voor. Charisteas kopt de bal weg. Floros rent richting de bal. Floros schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Johl speelt de bal door. Charisteas speelt de bal door. Floros bereikt de bal nog maar net als eerste. Floros draait met de bal, schiet en ... Chalkias probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Bornemissza rent richting de bal. Bornemissza passt de bal met de wreef. Frei speelt de bal door. Floros rent richting de bal. Floros schiet op doel. Mikelidis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Tzanetopoulos onderschept slim de pass. Tzanetopoulos geeft een hoge lob. Mantzavelakis probeert de bal aan de voet te houden. Chyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyliński geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: れ月てザ月れ 38%, AEK 2024 62%.
れ月てザ月れ - AEK 2024 1:0

59e minuut.
Charisteas probeert naar een medespeler te passen. Bornemissza is nu in balbezit. Chyliński met een sublieme pass. Floros is nu in balbezit. Floros haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Chyliński rent richting de bal. Kaklamanis verovert de bal door een tackle van achteren. Kaklamanis geeft een hoge lob. Stergioglou is nu in balbezit. Stergioglou haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Bornemissza rent richting de bal. Bornemissza geeft de bal voor. Floros rent richting de bal. Floros geeft de bal voor. Bornemissza geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
れ月てザ月れ - AEK 2024 2:0

75e minuut.
Frei probeert naar een medespeler te passen. Reboutsikas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Floros. Floros krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Bornemissza is nu in balbezit. Bornemissza geeft een hoge lob. Kaklamanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyliński onderschept slim de pass. Chyliński geeft de bal voor. Paal!

86e minuut.
Dos Santos rent richting de bal. Kaklamanis rent richting de bal. Kaklamanis passt de bal zonder na te denken. Dimitrakas is nu in balbezit. Dimitrakas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Klungelig pakt Floros de bal. Mikelidis met een sublieme pass. Mantzavelakis kopt de bal weg. Chyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyliński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: れ月てザ月れ 37%, AEK 2024 63%.
れ月てザ月れ - AEK 2024 2:0