Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stonecity AthensFC Agapoules Florinas
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten average
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


38e minuut.
Sotiriadis met de inworp. Kotsyfas bereikt de bal nog maar net als eerste. Siontis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotsyfas onderschept slim de pass. Kotsyfas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stonecity AthensFC 65%, Agapoules Florinas 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Stonecity AthensFC - Agapoules Florinas 0:0

47e minuut.
Razelis rent richting de bal. Kofos onderschept slim de pass. Kotsyfas rent richting de bal. Kotsyfas draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kiamilis de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonecity AthensFC - Agapoules Florinas 0:1

53e minuut.
Razelis probeert naar een medespeler te passen. Machlas is nu in balbezit. Machlas probeert naar een medespeler te passen. Daar is Papoulias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Papoulias schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Kiamilis passt de bal zonder na te denken. Siontis rent richting de bal. Siontis passt de bal zonder na te denken. Vavouras rent richting de bal. Vavouras geeft een lange en hoge pass. Paal!

61e minuut.
Partsalakis geeft een hoge lob. Paximadakis met een sublieme pass. Klungelig pakt Kiamilis de bal. Kofos rent richting de bal. Kofos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Partsalakis met een sublieme pass. Papoulias bereikt de bal nog maar net als eerste. Papoulias passt de bal zonder na te denken. Vavouras bereikt de bal nog maar net als eerste. Vavouras geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stonecity AthensFC 51%, Agapoules Florinas 49%.
Stonecity AthensFC - Agapoules Florinas 0:1