Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
れ月てザ月れ Atsides Lampris
541 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
32% Spel op eigen helft 68%
15 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.4 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten poor
adequate Passen weak
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Zarogiannopoulos is nu in balbezit. Zarogiannopoulos passt de bal in één keer door. Floros is nu in balbezit. Chyliński rent richting de bal. Chyliński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bornemissza is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
れ月てザ月れ - Atsides Lampris 1:0

10e minuut.
Bornemissza passt de bal in één keer door. Floros rent richting de bal. Floros haalt uit met een fantastische trap. Douvis probeert de bal aan de voet te houden. Exarchopoulos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
れ月てザ月れ - Atsides Lampris 2:0

38e minuut.
Floros bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyliński rent richting de bal. Floros rent richting de bal. Floros schiet op doel. Douvis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
れ月てザ月れ - Atsides Lampris 3:0

45e minuut.
Gonis onderschept slim de pass. Gonis geeft een hoge lob. Inworp. Dos Santos met de inworp. Chyliński geeft een hoge lob. Exarchopoulos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Floros rent richting de bal. Floros haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: れ月てザ月れ 30%, Atsides Lampris 70%.
れ月てザ月れ - Atsides Lampris 3:0

61e minuut.
Floros rent richting de bal. Bornemissza is nu in balbezit. Frei met een sublieme pass. Chyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyliński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
れ月てザ月れ - Atsides Lampris 4:0

64e minuut.
Johl probeert naar een medespeler te passen. Zarogiannopoulos probeert naar een medespeler te passen. Floros is nu in balbezit. Chyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyliński draait met de bal, schiet en ... Exarchopoulos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
れ月てザ月れ - Atsides Lampris 5:0

69e minuut.
Mantzavelakis verovert de bal door een tackle van achteren. Mantzavelakis passt de bal zonder na te denken. Frei speelt de bal door. Floros rent richting de bal. Floros draait met de bal, schiet en ... Exarchopoulos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
れ月てザ月れ - Atsides Lampris 6:0

75e minuut.
Daar is Charisteas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bornemissza bereikt de bal nog maar net als eerste. Bornemissza met een sublieme pass. Floros bereikt de bal nog maar net als eerste. Floros haalt uit met een fantastische trap. Exarchopoulos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: れ月てザ月れ 34%, Atsides Lampris 66%.
れ月てザ月れ - Atsides Lampris 6:0