Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aetoi Patras AEK 2024
Normal Tactiek Attack
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 19.7
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


5e minuut.
Christidis geeft de bal voor. Naintos is nu in balbezit. Naintos met een sublieme pass. Lyras bereikt de bal nog maar net als eerste. Lyras draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Lypiridis geeft een lange en hoge pass. Gerogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sapountzakis. Sapountzakis krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Daar is Dimitrakas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gerogiannis is nu in balbezit. Dimitrakas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dimitrakas krijgt een gele kaart. Gerogiannis raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Gerogiannis kan niet meer verder spelen. Svolopoulos komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Papamarkos bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Papamarkos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Skalenakis is nu in balbezit. Skalenakis geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Aetoi Patras - AEK 2024 1:0

31e minuut.
Chalkias geeft een lange en hoge pass. Zavoleas kopt de bal weg. Sapountzakis heeft problemen om de bal te vangen. Stergioglou rent richting de bal. Stergioglou geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aetoi Patras 45%, AEK 2024 55%.
Aetoi Patras - AEK 2024 1:0

48e minuut.
Papamarkos is nu in balbezit. Dimitrakas verovert de bal door een tackle van achteren. Dimitrakas passt de bal zonder na te denken. Mavroeidakos is nu in balbezit. Mavroeidakos geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skalenakis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sapountzakis rent richting de bal. Naintos onderschept slim de pass. Naintos geeft de bal voor. Mikelidis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chalkias kan de bal niet met de borst controleren. Lyras bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalkias is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Lypiridis probeert naar een medespeler te passen. Vragoteris rent richting de bal. Vragoteris probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lyras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lyras draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Kaklamanis rent richting de bal. Svolopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Svolopoulos passt de bal met de wreef. Lyras is nu in balbezit. Lyras haalt uit met een fantastische trap. Paal!

66e minuut.
Chalkias met een sublieme pass. Skalenakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaliopoulos schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Karaliopoulos moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Karaliopoulos schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Skalenakis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Svolopoulos met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Klungelig pakt Kaklamanis de bal. Naintos is nu in balbezit. Naintos passt de bal zonder na te denken. Lyras rent richting de bal. Lyras schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Kaklamanis rent richting de bal. Naintos is nu in balbezit. Naintos speelt de bal door. Lyras rent richting de bal. Lyras draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Bougaidis geeft de bal voor. Lyras is nu in balbezit. Kaklamanis maakt een afschuwelijke overtreding. Kaklamanis krijgt een gele kaart. Lyras is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Christidis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Skalenakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Skalenakis geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aetoi Patras 46%, AEK 2024 54%.
Aetoi Patras - AEK 2024 1:0