Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ano Kalamaki れ月てザ月れ
Normal Tactiek 541
44% Balbezit 56%
70% Spel op eigen helft 30%
4 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 29.1
slecht Schieten matig
waardeloos Passen matig
waardeloos Verdedigen slecht


10e minuut.
Dos Santos rent richting de bal. Frei bereikt de bal nog maar net als eerste. Frei probeert naar een medespeler te passen. Floros is nu in balbezit. Floros draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ano Kalamaki - れ月てザ月れ 0:1

14e minuut.
Mentis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bornemissza verovert de bal door een tackle van achteren. Bornemissza passt de bal in één keer door. Floros rent richting de bal. Floros draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Troufakos geeft een hoge lob. Klungelig pakt Charisteas de bal. Troufakos rent richting de bal. Floros rent richting de bal. Floros schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Dragasakis geeft de bal voor. Venezakos kopt de bal weg. Chyliński probeert naar een medespeler te passen. Floros is nu in balbezit. Floros schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Frei bereikt de bal nog maar net als eerste. Frei geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kakomoiridis de bal. Dos Santos is nu in balbezit. Frei geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Klungelig pakt Floros de bal. Kakomoiridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Floros bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyliński is nu in balbezit. Chyliński draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

42e minuut.
Venezakos rent richting de bal. Venezakos geeft een lange en hoge pass. Paramanidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Paramanidis schiet op doel. Liolios probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ano Kalamaki - れ月てザ月れ 1:1

44e minuut.
Panoutsos rent richting de bal. Chyliński verovert de bal door een tackle van achteren. Chyliński passt de bal met de wreef. Floros is nu in balbezit. Floros haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ano Kalamaki 70%, れ月てザ月れ 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ano Kalamaki - れ月てザ月れ 1:1

51e minuut.
Dos Santos met de inworp. Kakomoiridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Frei verovert de bal door een tackle van achteren. Frei geeft de bal voor. Floros krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Dragasakis passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Frei met een snelle inworp. Chyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyliński geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Bornemissza met een sublieme pass. Frei bereikt de bal nog maar net als eerste. Frei met een sublieme pass. Floros bereikt de bal nog maar net als eerste. Floros schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ano Kalamaki 70%, れ月てザ月れ 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ano Kalamaki - れ月てザ月れ 1:1