Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKGR hpeirotika
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.1 gemiddelde waardering 16.4
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Verlekis geeft een hoge lob. Doulgerakis probeert de bal aan de voet te houden. Mavrokefalidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavrokefalidis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Tsortekis passt de bal zonder na te denken. Mourouzis is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Salemenos. Salemenos krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Tragazikis met een sublieme pass. Troupakis rent richting de bal. Tsortekis verovert de bal door een tackle van achteren. Tsortekis draait met de bal, schiet en ... Ntavelakis probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Perrakis verovert de bal door een tackle van achteren. Perrakis passt de bal zonder na te denken. Tsortekis rent richting de bal. Kappos rent richting de bal. Kappos schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKGR 43%, hpeirotika 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MKGR - hpeirotika 0:0

48e minuut.
Barbalias bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzitzikopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Tzitzikopoulos speelt de bal door. Verlekis rent richting de bal. Verlekis haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
MKGR - hpeirotika 0:1

73e minuut.
Vogiatzis geeft een lange en hoge pass. Derveniotis kopt de bal weg. Paraskevaidis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kappos rent richting de bal. Kappos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Stavrakas geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mourouzis met de inworp. Kappos is nu in balbezit. Kappos geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Derveniotis verovert de bal door een tackle van achteren. Derveniotis geeft een hoge lob. Tragazikis kopt de bal weg. Mavrokefalidis rent richting de bal. Mavrokefalidis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Perrakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrakis geeft een lange en hoge pass. Mourouzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mourouzis draait met de bal, schiet en ... Vogiatzis probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MKGR - hpeirotika 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKGR 51%, hpeirotika 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MKGR - hpeirotika 1:1