Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Agapoules Florinas Doxa Vyronos
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 19.3
average Schieten unsatisfactory
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Nikolaou is nu in balbezit. Nikolaou geeft een hoge lob. Thomakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kofos verovert de bal door een tackle van achteren. Kofos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Mikelidis verovert de bal door een tackle van achteren. Mikelidis passt de bal in één keer door. Takis is nu in balbezit. Voulgaridis is nu in balbezit. Voulgaridis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Matesis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Katsavos met een sublieme pass. Voulgaridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Voulgaridis draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

21e minuut.
Kotsyfas bereikt de bal nog maar net als eerste. Voulgaridis onderschept slim de pass. Voulgaridis speelt de bal door. Takis rent richting de bal. Takis haalt uit met een fantastische trap. Matesis bokst de bal weg.

23e minuut.
Voulgaridis verovert de bal door een tackle van achteren. Nikolaou bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolaou passt de bal in één keer door. Voulgaridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Voulgaridis draait met de bal, schiet en ... Matesis bokst de bal weg.

28e minuut.
Tavoularis geeft de bal voor. Voulgaridis is nu in balbezit. Vougiouklis begaat een overtreding. Vougiouklis krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Sotiriadis is nu in balbezit. Soulakakis onderschept slim de pass. Soulakakis geeft een hoge lob. Voulgaridis is nu in balbezit. Voulgaridis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Batsinilas rent richting de bal. Batsinilas passt de bal zonder na te denken. Kofos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotsyfas rent richting de bal. Kotsyfas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Agapoules Florinas - Doxa Vyronos 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agapoules Florinas 52%, Doxa Vyronos 48%.
Agapoules Florinas - Doxa Vyronos 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agapoules Florinas 49%, Doxa Vyronos 51%.
Agapoules Florinas - Doxa Vyronos 1:0