Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stonecity AthensFC paokre
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 14
6 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.4 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten poor
weak Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen weak


9e minuut.
Klungelig pakt Razelis de bal. Limnios rent richting de bal. Limnios geeft een lange en hoge pass. Domazos rent richting de bal. Domazos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Papagalakis is nu in balbezit. Krevatopoulos onderschept slim de pass. Krevatopoulos geeft een lange en hoge pass. Domazos rent richting de bal. Domazos draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Aliagas geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vavouras met de inworp. Machlas bereikt de bal nog maar net als eerste. Machlas geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Razelis probeert de bal aan de voet te houden. Krevatopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Razelis. Razelis krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Zeppos rent richting de bal. Zeppos passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Siontis de bal. Mikelis rent richting de bal. Mikelis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kakios trapt de bal weg. Xynis heeft problemen om de bal te vangen. Machlas rent richting de bal. Machlas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Razelis is nu in balbezit. Mikelis verovert de bal door een tackle van achteren. Partsalakis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Partsalakis krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Partsalakis rent richting de bal. Partsalakis speelt de bal door. Kiamilis rent richting de bal. Domazos verovert de bal door een tackle van achteren. Domazos schiet op doel. Kakios probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Mikelis speelt de bal door. Mortis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Domazos rent richting de bal. Domazos haalt uit met een fantastische trap. Kiamilis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Papoulias is nu in balbezit. Machlas is nu in balbezit. Papoulias probeert naar een medespeler te passen. Vavouras rent richting de bal. Vavouras geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stonecity AthensFC 56%, paokre 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Stonecity AthensFC - paokre 0:0

65e minuut.
Kakios trapt de bal weg. Vavouras is nu in balbezit. Aggelopoulos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aggelopoulos krijgt een gele kaart. Vavouras raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Vavouras kan niet meer verder spelen. Seirinakis komt het veld opgelopen. Siontis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Aliagas de bal. Papoulias rent richting de bal. Papoulias schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonecity AthensFC - paokre 1:0

68e minuut.
Klungelig pakt Mikelis de bal. Siontis rent richting de bal. Siontis passt de bal in één keer door. Papoulias rent richting de bal. Papoulias haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Aggelopoulos is nu in balbezit. Aggelopoulos geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Seirinakis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Machlas geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Limnios probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Papagalakis rent richting de bal. Limnios rent richting de bal. Papagalakis verovert de bal door een tackle van achteren. Papagalakis met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stonecity AthensFC 57%, paokre 43%.
Stonecity AthensFC - paokre 1:0