Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Toksotes Xanion Nova Spiderman F.C.
Normal Tactiek N532L
42% Balbezit 58%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 36.8
average Schieten solid
poor Passen average
hopeless Verdedigen weak


12e minuut.
Inworp. Alvertis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Naoum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naoum geeft een lange en hoge pass. Diamatos maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Toksotes Xanion - Nova Spiderman F.C. 0:1

15e minuut.
Alvertis speelt de bal door. Diamatos is nu in balbezit. Diamatos passt de bal in één keer door. Păcălici rent richting de bal. Păcălici draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Naoum geeft de bal voor. Giorikas kopt de bal weg. Dedes heeft problemen om de bal te vangen. Diamatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Diamatos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Toksotes Xanion - Nova Spiderman F.C. 0:2

24e minuut.
Păcălici rent richting de bal. Păcălici passt de bal met de wreef. Diamatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Diamatos draait met de bal, schiet en ... Stathakopoulos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Toksotes Xanion - Nova Spiderman F.C. 0:3

25e minuut.
Drymonakos heeft problemen om de bal te vangen. Păcălici is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Katsoufis. Katsoufis krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Katsoufis verovert de bal door een tackle van achteren. Alvertis rent richting de bal. Alvertis passt de bal zonder na te denken. Păcălici bereikt de bal nog maar net als eerste. Păcălici haalt uit met een fantastische trap. Stathakopoulos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Dedes de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Toksotes Xanion - Nova Spiderman F.C. 0:4

34e minuut.
Altunapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvertis is nu in balbezit. Alvertis geeft een lange en hoge pass. Diamatos rent richting de bal. Diamatos draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Katsoufis is nu in balbezit. Păcălici rent richting de bal. Păcălici passt de bal in één keer door. Diamatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Diamatos haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Zinas de bal. Diamatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Diamatos draait met de bal, schiet en ... Stathakopoulos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Toksotes Xanion - Nova Spiderman F.C. 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toksotes Xanion 80%, Nova Spiderman F.C. 20%.
Toksotes Xanion - Nova Spiderman F.C. 0:5

46e minuut.
Păcălici speelt de bal door. Klungelig pakt Diamatos de bal. Giorikas rent richting de bal. Giorikas geeft een hoge lob. Stathakopoulos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Drymonakos verovert de bal door een tackle van achteren. Alvertis onderschept slim de pass. Met opzet legt Poulantzas zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Poulantzas moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Poulantzas schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

52e minuut.
Stathakopoulos trapt de bal weg van het doel. Alvertis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Diamatos de bal. Diamatos haalt uit met een fantastische trap. Dedes probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Naoum geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Diamatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Diamatos haalt uit met een fantastische trap. Stathakopoulos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Toksotes Xanion - Nova Spiderman F.C. 0:6

54e minuut.
Alvertis probeert naar een medespeler te passen. Diamatos met een sublieme pass. Păcălici is nu in balbezit. Diamatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Diamatos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Toksotes Xanion - Nova Spiderman F.C. 0:7

57e minuut.
Katsoufis heeft problemen om de bal te vangen. Păcălici is nu in balbezit. Păcălici speelt de bal door. Diamatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Diamatos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Kaberos onderschept slim de pass. Giorikas rent richting de bal. Giorikas speelt de bal door. Păcălici rent richting de bal. Păcălici schiet op doel. De bal raakt de paal.

61e minuut.
Păcălici geeft de bal voor. Giorikas rent richting de bal. Giorikas passt de bal in één keer door. Păcălici bereikt de bal nog maar net als eerste. Păcălici schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Toksotes Xanion - Nova Spiderman F.C. 0:8

69e minuut.
Alvertis haalt uit met een fantastische trap. Giorikas kopt de bal weg. Diamatos rent richting de bal. Diamatos draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Toksotes Xanion - Nova Spiderman F.C. 0:9

70e minuut.
Kavafis rent richting de bal. Kavafis passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Katsoufis de bal onder controle te krijgen. Diamatos is nu in balbezit. Diamatos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Stathakopoulos trapt de bal weg. Naoum heeft problemen om de bal te vangen. Naoum speelt de bal door. Diamatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Diamatos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Toksotes Xanion - Nova Spiderman F.C. 0:10

72e minuut.
Drymonakos probeert naar een medespeler te passen. Naoum rent richting de bal. Naoum geeft een hoge lob. Diamatos is nu in balbezit. Diamatos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alvertis met een snelle inworp. Naoum is nu in balbezit. Naoum geeft een hoge lob. Diamatos springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Giorikas geeft een hoge lob. Alvertis bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvertis passt de bal zonder na te denken. Păcălici rent richting de bal. Păcălici draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Toksotes Xanion - Nova Spiderman F.C. 0:11

87e minuut.
Giorikas met een sublieme pass. Diamatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Diamatos de bal. Diamatos schiet op doel. Stathakopoulos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Toksotes Xanion - Nova Spiderman F.C. 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toksotes Xanion 85%, Nova Spiderman F.C. 15%.
Toksotes Xanion - Nova Spiderman F.C. 0:12