Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Πολύχρονο pantes76
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


17e minuut.
Leventakos geeft een hoge lob. Mavropoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonidis verovert de bal door een tackle van achteren. Sorotos bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorotos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Menettas bereikt de bal nog maar net als eerste. Menettas geeft de bal voor. Klungelig pakt Avranas de bal. Tsivilikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsivilikas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Πολύχρονο - pantes76 1:0

29e minuut.
Kondylis kopt de bal weg. Klungelig pakt Pelatis de bal. Pelatis geeft de bal voor. Tsivilikas rent richting de bal. Tsivilikas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Asimis heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Leventakos passt de bal zonder na te denken. Voudouris is nu in balbezit. Voudouris passt de bal met de wreef. Kouvatsos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouvatsos geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Πολύχρονο 55%, pantes76 45%.
Πολύχρονο - pantes76 1:0

47e minuut.
Voudouris met een sublieme pass. Klungelig pakt Kouvatsos de bal. Tsaknis begaat een overtreding. Kouvatsos wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kouvatsos kan niet meer verder spelen. Chatzistravos komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Leventakos passt de bal in één keer door. Daar is Chatzistravos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chatzistravos passt de bal zonder na te denken. Sorotos bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorotos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Doeltrap. Skoulakis met een harde bal richting middenveld. Fotopoulos kopt de bal weg. Voudouris is nu in balbezit. Voudouris geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Leventakos heeft problemen om de bal te vangen. Kalamitsis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalamitsis schiet op doel. Arkadis probeert de bal aan de voet te houden. Kioris maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Πολύχρονο - pantes76 2:0

86e minuut.
Skoulakis geeft een lange en hoge pass. Inworp. Voudouris zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chatzistravos is nu in balbezit. Chatzistravos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Πολύχρονο 49%, pantes76 51%.
Πολύχρονο - pantes76 2:0