Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ksenagoi Ellinohoriou Omilos Olimpou
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 14.9
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Kakos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Outsikas komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Pipinelis verovert de bal door een tackle van achteren. Kakios rent richting de bal. Germanakos met een sublieme pass. Tatos is nu in balbezit. Tatos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Kakios is nu in balbezit. Pipinelis onderschept slim de pass. Pipinelis met een sublieme pass. Kakouratos is nu in balbezit. Kakouratos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ksenagoi Ellinohoriou - Omilos Olimpou 0:1

42e minuut.
Germanakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyrgiotis speelt de bal door. Daar is Germanakos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tatos is nu in balbezit. Tatos draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ksenagoi Ellinohoriou 39%, Omilos Olimpou 61%.
Ksenagoi Ellinohoriou - Omilos Olimpou 0:1

49e minuut.
Dimas bereikt de bal nog maar net als eerste. Miliadis rent richting de bal. Miliadis passt de bal in één keer door. Tatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Nikitopoulos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mesthenaios zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pipinelis is nu in balbezit. Pipinelis schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Kakios bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakios geeft de bal voor. Christakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Outsikas verovert de bal door een tackle van achteren. Outsikas probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ksenagoi Ellinohoriou 58%, Omilos Olimpou 42%.
Ksenagoi Ellinohoriou - Omilos Olimpou 0:1