Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nova Spiderman F.C. Aris Thessalonikis
N532L Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
19% Spel op eigen helft 81%
27 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
39 gemiddelde waardering 19.3
solide Schieten zwak
matig Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Giorikas verovert de bal door een tackle van achteren. Giorikas passt de bal in één keer door. Koralakis is nu in balbezit. Diamatos is nu in balbezit. Diamatos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Giorikas neemt de hoekschop. Alvertis kopt de bal weg. Diamatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Păcălici de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Păcălici is nu in balbezit. Păcălici haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nova Spiderman F.C. - Aris Thessalonikis 1:0

8e minuut.
Daar is Alvertis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alvertis geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gerontas de bal. Diamatos is nu in balbezit. Diamatos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nova Spiderman F.C. - Aris Thessalonikis 2:0

9e minuut.
Alvertis rent richting de bal. Alvertis geeft een lange en hoge pass. Diamatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Diamatos haalt uit met een fantastische trap. Koltsis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nova Spiderman F.C. - Aris Thessalonikis 3:0

12e minuut.
Nitsopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Giorikas onderschept slim de pass. Giorikas probeert naar een medespeler te passen. Păcălici is nu in balbezit. Păcălici draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Na een snelle pass probeert Mandilaras de bal onder controle te krijgen. Naoum is nu in balbezit. Alvertis rent richting de bal. Naoum is nu in balbezit. Naoum geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Diamatos heeft problemen om de bal te vangen. Koralakis is nu in balbezit. Diamatos onderschept slim de pass. Diamatos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nova Spiderman F.C. - Aris Thessalonikis 4:0

26e minuut.
Diamatos passt de bal zonder na te denken. Gerontas rent richting de bal. Păcălici rent richting de bal. Păcălici haalt uit met een fantastische trap. Koltsis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Alvertis rent richting de bal. Alvertis geeft een lange en hoge pass. Diamatos kan de bal niet met de borst controleren. Diamatos draait met de bal, schiet en ... Koltsis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Mandilaras met een snelle inworp. Alvertis met een sublieme pass. Giorikas met een sublieme pass. Diamatos is nu in balbezit. Diamatos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Naoum zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alvertis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Naoum geeft een hoge lob. Giorikas krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Xyladakos is nu in balbezit. Mandilaras verovert de bal door een tackle van achteren. Mandilaras geeft de bal voor. Diamatos rent richting de bal. Diamatos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Diamatos is nu in balbezit. Diamatos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nova Spiderman F.C. - Aris Thessalonikis 5:0

43e minuut.
Păcălici rent richting de bal. Păcălici passt de bal met de wreef. Diamatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Diamatos haalt uit met een fantastische trap. Koralakis probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nova Spiderman F.C. 19%, Aris Thessalonikis 81%.
Nova Spiderman F.C. - Aris Thessalonikis 5:0

47e minuut.
Giorikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Giorikas geeft de bal voor. Gerontas rent richting de bal. Păcălici verovert de bal door een tackle van achteren. Păcălici haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Gerontas is nu in balbezit. Gerontas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kotanidis de bal. Roditis bereikt de bal nog maar net als eerste. Roditis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Na een snelle pass probeert Mandilaras de bal onder controle te krijgen. Vasilias controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Mandilaras maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Păcălici rent richting de bal. Păcălici schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Giorikas kopt de bal weg. Kostakos heeft problemen om de bal te vangen. Alvertis met een sublieme pass. Klungelig pakt Diamatos de bal. Diamatos haalt uit met een fantastische trap. Koltsis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Naoum bereikt de bal nog maar net als eerste. Naoum probeert naar een medespeler te passen. Păcălici is nu in balbezit. Păcălici schiet op doel. Koltsis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nova Spiderman F.C. - Aris Thessalonikis 6:0

77e minuut.
Salaminas geeft de bal voor. Daar is Alvertis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsiapos rent richting de bal. Alvertis onderschept slim de pass. Alvertis geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alvertis met de inworp. Naoum geeft een lange en hoge pass. Diamatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Diamatos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Naoum met de inworp. Alvertis rent richting de bal. Alvertis geeft de bal voor. Klungelig pakt Diamatos de bal. Diamatos haalt uit met een fantastische trap. Koltsis bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Nova Spiderman F.C. - Aris Thessalonikis 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nova Spiderman F.C. 20%, Aris Thessalonikis 80%.
Nova Spiderman F.C. - Aris Thessalonikis 7:0