Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KRONOS F.C. Nova Spiderman F.C.
Normal Tactiek N532L
46% Balbezit 54%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 21
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 36.3
poor Schieten solid
weak Passen average
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Rochamis rent richting de bal. Giorikas verovert de bal door een tackle van achteren. Giorikas met een sublieme pass. Diamatos rent richting de bal. Diamatos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KRONOS F.C. - Nova Spiderman F.C. 0:1

7e minuut.
Porfyris rent richting de bal. Altunapa rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Porfyris. Porfyris krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Alvertis heeft problemen om de bal te vangen. Alvertis geeft een hoge lob. Diamatos is nu in balbezit. Diamatos haalt uit met een fantastische trap. Paidakis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KRONOS F.C. - Nova Spiderman F.C. 0:2

14e minuut.
Inworp. Alvertis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Naoum is nu in balbezit. Naoum geeft een hoge lob. Giorikas kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Papazisis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Păcălici is nu in balbezit. Botsaris legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Păcălici raakt geblesseerd tijdens het duel. Păcălici kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Paidakis bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KRONOS F.C. - Nova Spiderman F.C. 0:3

18e minuut.
Alvertis is nu in balbezit. Alvertis geeft een hoge lob. Klungelig pakt Diamatos de bal. Diamatos schiet op doel. Paidakis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KRONOS F.C. - Nova Spiderman F.C. 0:4

25e minuut.
Rochamis met een sublieme pass. Kechriotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kechriotis probeert naar een medespeler te passen. Diamatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Diamatos draait met de bal, schiet en ... Paidakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KRONOS F.C. - Nova Spiderman F.C. 0:5

34e minuut.
Diamatos is nu in balbezit. Diamatos geeft een hoge lob. Daar is Kechriotis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Păcălici rent richting de bal. Păcălici draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Doeltrap. Paidakis trapt de bal weg van het doel. Kabas kopt de bal weg. Diamatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Diamatos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KRONOS F.C. - Nova Spiderman F.C. 0:6

44e minuut.
Botsaris heeft problemen om de bal te vangen. Diamatos rent richting de bal. Diamatos draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Saleas de bal onder controle te krijgen. Paidakis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KRONOS F.C. - Nova Spiderman F.C. 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KRONOS F.C. 72%, Nova Spiderman F.C. 28%.
KRONOS F.C. - Nova Spiderman F.C. 0:7

46e minuut.
Diamatos is nu in balbezit. Rochamis is nu in balbezit. Diamatos verovert de bal door een tackle van achteren. Diamatos geeft een lange en hoge pass. Păcălici krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
KRONOS F.C. - Nova Spiderman F.C. 0:8

52e minuut.
Altunapa is nu in balbezit. Alvertis bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvertis speelt de bal door. Diamatos is nu in balbezit. Diamatos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Mandilaras heeft problemen om de bal te vangen. Alvertis bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvertis geeft een lange en hoge pass. Diamatos is nu in balbezit. Diamatos haalt uit met een fantastische trap. Paidakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
KRONOS F.C. - Nova Spiderman F.C. 0:9

65e minuut.
Porfyris rent richting de bal. Giorikas onderschept slim de pass. Giorikas geeft een lange en hoge pass. Diamatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Diamatos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Salaminas rent richting de bal. Salaminas geeft een lange en hoge pass. Diamatos rent richting de bal. Diamatos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KRONOS F.C. - Nova Spiderman F.C. 0:10

74e minuut.
Alvertis heeft problemen om de bal te vangen. Alvertis geeft een hoge lob. Diamatos kopt de bal weg. Păcălici heeft problemen om de bal te vangen. Păcălici schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KRONOS F.C. - Nova Spiderman F.C. 0:11

77e minuut.
Giorikas geeft een hoge lob. Botsaris kopt de bal weg. Alvertis probeert naar een medespeler te passen. Diamatos is nu in balbezit. Diamatos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Roditis passt de bal met de wreef. Giorikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Giorikas met een sublieme pass. Diamatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Diamatos draait met de bal, schiet en ... Paidakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Diamatos is nu in balbezit. Diamatos draait met de bal, schiet en ... Paidakis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KRONOS F.C. - Nova Spiderman F.C. 0:12

87e minuut.
Saleas passt de bal met de wreef. Rochamis bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochamis probeert naar een medespeler te passen. Diamatos is nu in balbezit. Diamatos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KRONOS F.C. 76%, Nova Spiderman F.C. 24%.
KRONOS F.C. - Nova Spiderman F.C. 0:12