Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hellhammers Ksenagoi Ellinohoriou
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
14 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten hopeloos
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Fratzeskos verovert de bal door een tackle van achteren. Fratzeskos passt de bal zonder na te denken. Daar is Miliadis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Virvidakis rent richting de bal. Virvidakis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Gatsioudis geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kamitsis met de inworp. Fratzeskos is nu in balbezit. Fratzeskos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Lerakis is nu in balbezit. Miliadis verovert de bal door een tackle van achteren. Miliadis passt de bal in één keer door. Tatos rent richting de bal. Tatos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hellhammers - Ksenagoi Ellinohoriou 0:1

18e minuut.
Lerakis passt de bal in één keer door. Tzannatos geeft een hoge lob. Doxakis rent richting de bal. Tatos onderschept slim de pass. Tatos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Nikitopoulos rent richting de bal. Sarantakos onderschept slim de pass. Sarantakos met een sublieme pass. Virvidakis is nu in balbezit. Virvidakis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Kakios speelt de bal door. Fratzeskos is nu in balbezit. Fratzeskos passt de bal met de wreef. Virvidakis is nu in balbezit. Virvidakis haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Kakios onderschept slim de pass. Germanakos is nu in balbezit. Germanakos met een sublieme pass. Tatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Glezelis met een harde bal richting middenveld. Lerakis controleert de bal met de borst. Germanakos is nu in balbezit. Germanakos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Tsamis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabierakis verovert de bal door een tackle van achteren. Gabierakis probeert naar een medespeler te passen. Tatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellhammers - Ksenagoi Ellinohoriou 0:2

39e minuut.
Kakios is nu in balbezit. Kakios passt de bal zonder na te denken. Miliadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Virvidakis verovert de bal door een tackle van achteren. Virvidakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellhammers - Ksenagoi Ellinohoriou 1:2

42e minuut.
Lerakis kopt de bal weg. Fratzeskos is nu in balbezit. Fratzeskos met een sublieme pass. Virvidakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Virvidakis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hellhammers 34%, Ksenagoi Ellinohoriou 66%.
Hellhammers - Ksenagoi Ellinohoriou 1:2

47e minuut.
Fratzeskos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fratzeskos passt de bal in één keer door. Virvidakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Virvidakis schiet op doel. Tranidis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Sarantakos onderschept slim de pass. Sarantakos probeert naar een medespeler te passen. Virvidakis is nu in balbezit. Virvidakis haalt uit met een fantastische trap. Tranidis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hellhammers - Ksenagoi Ellinohoriou 2:2

54e minuut.
Sarantakos is nu in balbezit. Fratzeskos rent richting de bal. Fratzeskos passt de bal zonder na te denken. Virvidakis is nu in balbezit. Virvidakis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Arnaoutoglou passt de bal in één keer door. Nikitopoulos is nu in balbezit. Nikitopoulos speelt de bal door. Germanakos rent richting de bal. Germanakos geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Dimakos probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Miliadis met een snelle inworp. Daar is Outsikas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Outsikas geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hellhammers 38%, Ksenagoi Ellinohoriou 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hellhammers - Ksenagoi Ellinohoriou 2:2