Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ksenagoi Aetoraxis Aris Thessalonikis
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 19.4
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Xyladakos verovert de bal door een tackle van achteren. Xyladakos geeft een lange en hoge pass. Boufos is nu in balbezit. Vasilias rent richting de bal. Vasilias schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nikolis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ksenagoi Aetoraxis - Aris Thessalonikis 0:1

25e minuut.
Boufos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Panagiotopoulos komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Kyteas speelt de bal door. Panagiotopoulos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vasilias bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotanidis is nu in balbezit. Kotanidis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Nitsopoulos is nu in balbezit. Tzouliadis is nu in balbezit. Tzouliadis probeert naar een medespeler te passen. Avlonitis is nu in balbezit. Avlonitis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Tentoglou geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kyteas met een snelle inworp. Kotanidis is nu in balbezit. Kotanidis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Tentoglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Tentoglou geeft een hoge lob. Gerontas controleert de bal met de borst. Avlonitis is nu in balbezit. Avlonitis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ksenagoi Aetoraxis 76%, Aris Thessalonikis 24%.
Ksenagoi Aetoraxis - Aris Thessalonikis 0:1

63e minuut.
Kyteas onderschept slim de pass. Kyteas met een sublieme pass. Vasilias rent richting de bal. Vasilias draait met de bal, schiet en ... Venetsanos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nikolis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ksenagoi Aetoraxis 58%, Aris Thessalonikis 42%.
Ksenagoi Aetoraxis - Aris Thessalonikis 0:1