Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ksenagoi Ioanninon KRONOS F.C.
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18.8
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Porfyris met een sublieme pass. Tsitas is nu in balbezit. Louvaris legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Louvaris krijgt een gele kaart. Tsitas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Porfyris neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Ksenagoi Ioanninon - KRONOS F.C. 0:1

14e minuut.
Rochamis is nu in balbezit. Rochamis geeft de bal voor. Klungelig pakt Armenakis de bal. Tsitas verovert de bal door een tackle van achteren. Tsitas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Armenakis geeft een hoge lob. Inworp. Balanikas met de inworp. Porfyris is nu in balbezit. Porfyris draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ksenagoi Ioanninon 50%, KRONOS F.C. 50%.
Ksenagoi Ioanninon - KRONOS F.C. 0:1

55e minuut.
Kechriotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kounelakis rent richting de bal. Kounelakis probeert naar een medespeler te passen. Patrinos rent richting de bal. Patrinos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Porfyris raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vasdekis komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Kechriotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochamis speelt de bal door. Tsitas rent richting de bal. Vasdekis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasdekis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Vrodorinakis is nu in balbezit. Vrodorinakis geeft een hoge lob. Andreadakis kopt de bal weg. Patrinos rent richting de bal. Patrinos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Kabas geeft een lange en hoge pass. Tsitas rent richting de bal. Tsitas passt de bal met de wreef. Vasdekis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasdekis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Louvaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasdekis verovert de bal door een tackle van achteren. Vasdekis passt de bal met de wreef. Tsitas rent richting de bal. Tsitas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Patavoukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Patavoukas geeft een hoge lob. Louvaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasdekis verovert de bal door een tackle van achteren. Vasdekis haalt uit met een fantastische trap. Barkas bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ksenagoi Ioanninon 65%, KRONOS F.C. 35%.
Ksenagoi Ioanninon - KRONOS F.C. 0:1