Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Omilos Olimpou pantes76
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
6 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Kouvatsos kopt de bal weg. Sorotos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aggelakas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorotos is nu in balbezit. Sorotos haalt uit met een fantastische trap. Christakos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Omilos Olimpou - pantes76 0:1

15e minuut.
Leventakos verovert de bal door een tackle van achteren. Leventakos geeft een hoge lob. Pyrgiotis is nu in balbezit. Sorotos verovert de bal door een tackle van achteren. Sorotos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Omilos Olimpou - pantes76 0:2

19e minuut.
Aggelakas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorotos verovert de bal door een tackle van achteren. Sorotos draait met de bal, schiet en ... Zarkos probeert de bal aan de voet te houden. Christakos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Omilos Olimpou - pantes76 0:3

34e minuut.
Kondylis onderschept slim de pass. Kondylis passt de bal zonder na te denken. Zarkos is nu in balbezit. Sorotos onderschept slim de pass. Sorotos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Omilos Olimpou - pantes76 0:4

41e minuut.
Kondylis speelt de bal door. Alligiannis rent richting de bal. Voudouris tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Voudouris krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Kouvatsos passt de bal zonder na te denken. Kondylis is nu in balbezit. Kondylis geeft een lange en hoge pass. Sorotos bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorotos draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Omilos Olimpou 67%, pantes76 33%.
Omilos Olimpou - pantes76 0:4

62e minuut.
Kakouratos draait met de bal, schiet en ... Avranas kopt de bal weg. Daar is Fotopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kakouratos is nu in balbezit. Kakouratos schiet op doel. Kioris kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Avranas heeft problemen om de bal te vangen. Kakouratos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakouratos haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Omilos Olimpou - pantes76 1:4

64e minuut.
Leonidis rent richting de bal. Leonidis geeft een hoge lob. Sorotos is nu in balbezit. Sorotos draait met de bal, schiet en ... Christakos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Omilos Olimpou - pantes76 1:5

70e minuut.
Kondylis passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Aggelakas de bal. Kondylis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sorotos de bal. Sorotos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Dimas met de inworp. Alligiannis geeft de bal voor. Daar is Dritsas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mesthenaios is nu in balbezit. Mesthenaios draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Pipinelis passt de bal zonder na te denken. Voudouris is nu in balbezit. Christakis begaat een overtreding. Christakis krijgt een gele kaart. Voudouris raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Voudouris kan niet meer verder spelen. Labropoulos komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Kondylis speelt de bal door. Leonidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonidis probeert naar een medespeler te passen. Sorotos bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorotos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Omilos Olimpou - pantes76 1:6

79e minuut.
Klungelig pakt Kakouratos de bal. Kouvatsos is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pipinelis. Pipinelis krijgt een gele kaart. Kouvatsos raakt geblesseerd tijdens het duel. Leventakos zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Leonidis speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Omilos Olimpou 66%, pantes76 34%.
Omilos Olimpou - pantes76 1:6