Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hellhammers Πολύχρονο
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Lerakis rent richting de bal. Lerakis met een sublieme pass. Virvidakis rent richting de bal. Virvidakis schiet op doel. Na een snelle pass probeert Vasilas de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kamitsis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Mavropoulos met een snelle inworp. Pelatis is nu in balbezit. Pelatis met een sublieme pass. Virvidakis is nu in balbezit. Virvidakis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Sarantakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarantakos geeft een lange en hoge pass. Pelatis is nu in balbezit. Virvidakis onderschept slim de pass. Virvidakis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Lerakis is nu in balbezit. Lerakis passt de bal zonder na te denken. Arnaoutoglou probeert naar een medespeler te passen. Virvidakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Virvidakis draait met de bal, schiet en ... Despotopoulos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Klungelig pakt Tsaknis de bal. Fratzeskos rent richting de bal. Fratzeskos passt de bal zonder na te denken. Virvidakis rent richting de bal. Virvidakis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Sarantakos rent richting de bal. Sarantakos geeft een lange en hoge pass. Mavropoulos rent richting de bal. Virvidakis verovert de bal door een tackle van achteren. Virvidakis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Sarantakos onderschept slim de pass. Sarantakos passt de bal in één keer door. Vasilas heeft problemen om de bal te vangen. Virvidakis rent richting de bal. Virvidakis draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellhammers - Πολύχρονο 1:0

40e minuut.
Kalamitsis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsamis onderschept slim de pass. Tsamis passt de bal zonder na te denken. Virvidakis is nu in balbezit. Virvidakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellhammers - Πολύχρονο 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hellhammers 42%, Πολύχρονο 58%.
Hellhammers - Πολύχρονο 2:0

47e minuut.
Arnaoutoglou rent richting de bal. Fratzeskos is nu in balbezit. Tsaknis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tsaknis krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Fratzeskos rent richting de bal. Virvidakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Fratzeskos rent richting de bal. Virvidakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Virvidakis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Menettas rent richting de bal. Sarantakos is nu in balbezit. Sarantakos passt de bal in één keer door. Virvidakis is nu in balbezit. Virvidakis haalt uit met een fantastische trap. Despotopoulos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Tsaknis onderschept slim de pass. Tsaknis passt de bal in één keer door. Doxakis rent richting de bal. Tsivilikas onderschept slim de pass. Tsivilikas haalt uit met een fantastische trap. Glezelis bokst de bal weg.

86e minuut.
Fratzeskos heeft problemen om de bal te vangen. Pelatis rent richting de bal. Virvidakis onderschept slim de pass. Fratzeskos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fratzeskos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hellhammers 50%, Πολύχρονο 50%.
Hellhammers - Πολύχρονο 2:0