Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Burrata F.C. San Frappe
Mozzarela Tactiek Normal
67% Balbezit 33%
13% Spel op eigen helft 87%
40 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.9 gemiddelde waardering 15.2
good Schieten poor
adequate Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Queirolo heeft problemen om de bal te vangen. Karamanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Queirolo verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Tüting de bal. Tüting schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Burrata F.C. - San Frappe 1:0

13e minuut.
Dellamorte speelt de bal door. Daar is Tüting, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ortiz rent richting de bal. Tüting bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüting haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Pergialis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Pergialis speelt de bal door. Inworp. Greenwood zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Queirolo is nu in balbezit. Queirolo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Daar is Smyrniotis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tüting speelt de bal door. Tsantilas rent richting de bal. Tsantilas draait met de bal, schiet en ... Ntailakis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Ortiz speelt de bal door. Klungelig pakt Tsantilas de bal. Tsantilas passt de bal met de wreef. Greenwood rent richting de bal. Greenwood geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tüting is nu in balbezit. Tüting schiet op doel. Pergialis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Burrata F.C. - San Frappe 2:0

32e minuut.
Queirolo passt de bal met de wreef. Tüting bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüting passt de bal zonder na te denken. Tsantilas rent richting de bal. Tsantilas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Lavrediadis rent richting de bal. Tsantilas is nu in balbezit. Tsantilas geeft een lange en hoge pass. Queirolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Queirolo draait met de bal, schiet en ... Pergialis bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Burrata F.C. - San Frappe 3:0

36e minuut.
Papadimitratos kopt de bal weg. Daar is Bouras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voliotis verovert de bal door een tackle van achteren. Manolou bereikt de bal nog maar net als eerste. Manolou haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Greenwood passt de bal in één keer door. Tsantilas is nu in balbezit. Tsantilas met een sublieme pass. Tüting is nu in balbezit. Tüting haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Doeltrap. Voulgaridis trapt de bal weg van het doel. Bouras speelt de bal door. Tüting heeft problemen om de bal te vangen. Tüting haalt uit met een fantastische trap. Pergialis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Klungelig pakt Tsantilas de bal. Tsantilas passt de bal zonder na te denken. Tüting rent richting de bal. Tüting draait met de bal, schiet en ... Pergialis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burrata F.C. 16%, San Frappe 84%.
Burrata F.C. - San Frappe 3:0

47e minuut.
Greenwood passt de bal in één keer door. Tsantilas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsantilas geeft de bal voor. Tüting rent richting de bal. Tüting haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Doeltrap. Voulgaridis trapt de bal weg. Greenwood kopt de bal weg. Tüting bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüting draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Pergialis trapt de bal weg. Bouras kopt de bal weg. Voulgaridis controleert de bal met de borst. Tüting rent richting de bal. Tüting draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Burrata F.C. - San Frappe 4:0

62e minuut.
Queirolo geeft een lange en hoge pass. Daar is Tsantilas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsantilas rent richting de bal. Tsantilas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Greenwood met een snelle inworp. Karamanos is nu in balbezit. Queirolo onderschept slim de pass. Queirolo geeft een hoge lob. Pergialis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tüting bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüting haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Burrata F.C. - San Frappe 5:0

63e minuut.
Manolou speelt de bal door. Voliotis is nu in balbezit. Tüting verovert de bal door een tackle van achteren. Tüting heeft problemen om de bal te vangen. Tüting haalt uit met een fantastische trap. Pergialis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Tüting bereikt de bal nog maar net als eerste. Pergialis speelt de bal door. Koutropoulos kopt de bal weg. Greenwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Greenwood geeft een lange en hoge pass. Pergialis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tüting bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüting haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Burrata F.C. - San Frappe 6:0

68e minuut.
Karamanos geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Greenwood met de inworp. Queirolo rent richting de bal. Queirolo geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Greenwood rent richting de bal. Greenwood speelt de bal door. Voulgaridis heeft problemen om de bal te vangen. Tüting bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüting schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Burrata F.C. - San Frappe 7:0

83e minuut.
Smyrniotis verovert de bal door een tackle van achteren. Smyrniotis geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ortiz met een snelle inworp. Tsantilas geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Greenwood is nu in balbezit. Greenwood geeft een lange en hoge pass. Daar is Voulgaridis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tüting is nu in balbezit. Tüting haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Burrata F.C. - San Frappe 8:0

87e minuut.
Pergialis probeert naar een medespeler te passen. Dellamorte probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Karamanos de bal. Queirolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Queirolo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ortiz met de inworp. Tsantilas geeft een lange en hoge pass. Queirolo is nu in balbezit. Queirolo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burrata F.C. 11%, San Frappe 89%.
Burrata F.C. - San Frappe 8:0