Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gatakia Argostoliou Tzanampetes Distomou
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


16e minuut.
Ypsilos controleert de bal met de borst. Masmanidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ypsilos begaat een overtreding. Ypsilos krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Sagias met een sublieme pass. Choutos rent richting de bal. Choutos met een sublieme pass. Tsirogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsirogiannis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Masmanidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Katergiannakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Katergiannakis speelt de bal door. Tsirogiannis rent richting de bal. Tsirogiannis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gatakia Argostoliou - Tzanampetes Distomou 0:1

35e minuut.
Kritikos probeert naar een medespeler te passen. Choutos is nu in balbezit. Choutos met een sublieme pass. Gargaleas is nu in balbezit. Gargaleas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gatakia Argostoliou 44%, Tzanampetes Distomou 56%.
Gatakia Argostoliou - Tzanampetes Distomou 0:1

47e minuut.
Kimoulis geeft een hoge lob. Kritikos rent richting de bal. Sagias verovert de bal door een tackle van achteren. Choutos verovert de bal door een tackle van achteren. Choutos geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Na een snelle pass probeert Fanourakis de bal onder controle te krijgen. Tsirogiannis rent richting de bal. Katergiannakis rent richting de bal. Tsirogiannis is nu in balbezit. Tsirogiannis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gatakia Argostoliou - Tzanampetes Distomou 0:2

65e minuut.
Tenekes rent richting de bal. Gargaleas rent richting de bal. Gargaleas passt de bal zonder na te denken. Kritikos is nu in balbezit. Kritikos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gatakia Argostoliou 47%, Tzanampetes Distomou 53%.
Gatakia Argostoliou - Tzanampetes Distomou 0:2