Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Άλιμος San Frappe
442 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
18% Spel op eigen helft 82%
27 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
26.4 gemiddelde waardering 15.6
good Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Chantzakos heeft problemen om de bal te vangen. Jalmasani rent richting de bal. Jalmasani passt de bal zonder na te denken. Małecki rent richting de bal. Małecki haalt uit met een fantastische trap. Pergialis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Άλιμος - San Frappe 1:0

13e minuut.
Stafidă rent richting de bal. Stafidă passt de bal zonder na te denken. Lavrediadis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Galitsios is nu in balbezit. Galitsios schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Άλιμος - San Frappe 2:0

16e minuut.
García Tevenet speelt de bal door. Smyrniotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Małecki onderschept slim de pass. Małecki haalt uit met een fantastische trap. Pergialis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Άλιμος - San Frappe 3:0

19e minuut.
Voliotis is nu in balbezit. Małecki verovert de bal door een tackle van achteren. Małecki speelt de bal door. Jalmasani is nu in balbezit. Jalmasani draait met de bal, schiet en ... Pergialis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Smyrniotis heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Άλιμος - San Frappe 4:0

24e minuut.
Caals met de inworp. Jalmasani bereikt de bal nog maar net als eerste. Karamanos rent richting de bal. Jalmasani onderschept slim de pass. Jalmasani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Caals geeft een hoge lob. Voliotis is nu in balbezit. García Tevenet onderschept slim de pass. García Tevenet geeft een lange en hoge pass. Małecki krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Karamanos rent richting de bal. Jalmasani verovert de bal door een tackle van achteren. Jalmasani probeert naar een medespeler te passen. Małecki rent richting de bal. Małecki draait met de bal, schiet en ... Pergialis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Danchev is nu in balbezit. Danchev haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Voulgaridis geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caals zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jalmasani rent richting de bal. Jalmasani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Danchev rent richting de bal. Danchev geeft de bal voor. Smyrniotis is nu in balbezit. Jalmasani rent richting de bal. Jalmasani haalt uit met een fantastische trap. Pergialis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Άλιμος 15%, San Frappe 85%.
Άλιμος - San Frappe 4:0

48e minuut.
Małecki passt de bal zonder na te denken. Danchev rent richting de bal. Danchev speelt de bal door. Jalmasani is nu in balbezit. Jalmasani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Ntailakis met een sublieme pass. Papadimitratos bereikt de bal nog maar net als eerste. Galitsios begaat een overtreding. Galitsios krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Caals probeert naar een medespeler te passen. Małecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Smyrniotis rent richting de bal. Małecki onderschept slim de pass. Małecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Άλιμος - San Frappe 5:0

52e minuut.
Voliotis met een sublieme pass. Daar is Manolou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voliotis is nu in balbezit. Małecki onderschept slim de pass. Małecki schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Pergialis met een harde bal richting middenveld. Stafidă kopt de bal weg. Jalmasani heeft problemen om de bal te vangen. Małecki is nu in balbezit. Małecki draait met de bal, schiet en ... Pergialis bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Doeltrap. Pirttioja komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Lavrediadis is nu in balbezit. Małecki onderschept slim de pass. Małecki speelt de bal door. Galitsios rent richting de bal. Galitsios draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Inworp. Estévez komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Danchev passt de bal met de wreef. Małecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Małecki probeert naar een medespeler te passen. Pirttioja is nu in balbezit. Pirttioja schiet op doel. Pergialis bokst de bal weg. Daar is Smyrniotis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pirttioja rent richting de bal. Pirttioja schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Caals geeft een lange en hoge pass. Pirttioja is nu in balbezit. Pirttioja geeft een lange en hoge pass. Małecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Małecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Doeltrap. Louloudakis komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Άλιμος 21%, San Frappe 79%.
Άλιμος - San Frappe 5:0