Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
akit Panathinaikos A.O
433 Tactiek 433
61% Balbezit 39%
28% Spel op eigen helft 72%
30 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
40 gemiddelde waardering 21.9
solide Schieten zwak
slecht Passen slecht
goed Verdedigen slecht


2e minuut.
Chlebakos probeert naar een medespeler te passen. Xydous bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopelouzos begaat een overtreding. Kopelouzos krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Georgakopoulos speelt de bal door. Xydous rent richting de bal. Kopelouzos schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Kopelouzos moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kopelouzos schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

12e minuut.
Klungelig pakt Tsakonas de bal. Papaspyropoulos rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Katsabis. Katsabis krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Tsakonas rent richting de bal. Tsakonas passt de bal zonder na te denken. Daar is Xydous, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xydous schiet op doel. Sakertzis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Karalis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Een oude blessure zorgt ervoor dat Karalis niet meer kan verder spelen.

17e minuut.
Kontogiannidis rent richting de bal. Psalidas onderschept slim de pass. Sakertzis rent richting de bal. Psalidas verovert de bal door een tackle van achteren. Psalidas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
akit - Panathinaikos A.O 1:0

29e minuut.
Klungelig pakt Koulocheris de bal. Koulocheris passt de bal met de wreef. Sakertzis is nu in balbezit. Psalidas onderschept slim de pass. Psalidas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Goutas is nu in balbezit. Koulocheris onderschept slim de pass. Koulocheris passt de bal met de wreef. Katsabis bereikt de bal nog maar net als eerste. Katsabis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Psalidas rent richting de bal. Psalidas passt de bal met de wreef. Katsabis met een sublieme pass. Xydous is nu in balbezit. Xydous schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Papaspyropoulos kopt de bal weg. Kontogiannidis is nu in balbezit. Psalidas verovert de bal door een tackle van achteren. Psalidas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Eleftherakis passt de bal in één keer door. Psalidas rent richting de bal. Psalidas passt de bal zonder na te denken. Xydous bereikt de bal nog maar net als eerste. Xydous haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
akit - Panathinaikos A.O 2:0

38e minuut.
Limnaios passt de bal in één keer door. Papaspyropoulos met een sublieme pass. Eleftherakis probeert naar een medespeler te passen. Yıkılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Yıkılmaz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Tsakoumakis met een sublieme pass. Voulgaridis probeert de bal aan de voet te houden. Xydous rent richting de bal. Psalidas bereikt de bal nog maar net als eerste. Psalidas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: akit 32%, Panathinaikos A.O 68%.
akit - Panathinaikos A.O 2:0

49e minuut.
Koulocheris bereikt de bal nog maar net als eerste. Koulocheris passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Xydous de bal. Psalidas is nu in balbezit. Psalidas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Katsabis kopt de bal weg. Klungelig pakt Psalidas de bal. Psalidas passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Xydous de bal. Xydous draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
akit - Panathinaikos A.O 3:0

52e minuut.
Limnaios passt de bal in één keer door. Kontogiannidis is nu in balbezit. Kontogiannidis geeft de bal voor. Psalidas bereikt de bal nog maar net als eerste. Psalidas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sakertzis trapt de bal weg. Tsakonas kopt de bal weg. Klungelig pakt Psalidas de bal. Psalidas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
akit - Panathinaikos A.O 4:0

56e minuut.
Georgakopoulos is nu in balbezit. Georgakopoulos geeft de bal voor. Psalidas probeert de bal aan de voet te houden. Xydous is nu in balbezit. Xydous schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Tsakoumakis onderschept slim de pass. Tsakoumakis geeft een hoge lob. Katsabis probeert naar een medespeler te passen. Xydous rent richting de bal. Xydous draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Sakertzis met een harde bal richting middenveld. Koulocheris speelt de bal door. Daar is Psalidas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xydous bereikt de bal nog maar net als eerste. Xydous schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
akit - Panathinaikos A.O 5:0

65e minuut.
Sakertzis trapt de bal weg. Tsakonas probeert naar een medespeler te passen. Psalidas rent richting de bal. Xydous bereikt de bal nog maar net als eerste. Xydous haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
akit - Panathinaikos A.O 6:0

67e minuut.
Psalidas bereikt de bal nog maar net als eerste. Psalidas met een sublieme pass. Chlebakos speelt de bal door. Xydous rent richting de bal. Xydous draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
akit - Panathinaikos A.O 7:0

68e minuut.
Psalidas passt de bal in één keer door. Katsabis heeft problemen om de bal te vangen. Katsabis passt de bal zonder na te denken. Xydous rent richting de bal. Xydous haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
akit - Panathinaikos A.O 8:0

70e minuut.
Chlebakos is nu in balbezit. Chlebakos geeft de bal voor. Katsabis kopt de bal weg. Psalidas is nu in balbezit. Psalidas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Papaspyropoulos trapt de bal weg. Tsakonas kopt de bal weg. Klungelig pakt Psalidas de bal. Psalidas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
akit - Panathinaikos A.O 9:0

79e minuut.
Georgakopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Georgakopoulos probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Eleftherakis de bal onder controle te krijgen. Katsabis is nu in balbezit. Katsabis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
akit - Panathinaikos A.O 10:0

81e minuut.
Kontogiannidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Psalidas onderschept slim de pass. Psalidas met een sublieme pass. Xydous is nu in balbezit. Xydous haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Psalidas rent richting de bal. Psalidas passt de bal met de wreef. Xydous bereikt de bal nog maar net als eerste. Xydous draait met de bal, schiet en ... Sakertzis probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
akit - Panathinaikos A.O 11:0

84e minuut.
Goutas met de inworp. Limnaios rent richting de bal. Limnaios passt de bal zonder na te denken. Voulgaridis is nu in balbezit. Voulgaridis draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kostis probeert naar een medespeler te passen. Psalidas kopt de bal weg. Xydous bereikt de bal nog maar net als eerste. Xydous haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
akit - Panathinaikos A.O 12:0

86e minuut.
Kontogiannidis is nu in balbezit. Koulocheris onderschept slim de pass. Koulocheris probeert naar een medespeler te passen. Psalidas is nu in balbezit. Psalidas passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
akit - Panathinaikos A.O 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: akit 23%, Panathinaikos A.O 77%.
akit - Panathinaikos A.O 13:0