Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OSASUNA II Mixanikoi Parnassou
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 20.3
slecht Schieten zwak
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Synetopoulos speelt de bal door. Klungelig pakt Patoulis de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Andronidis. Andronidis krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Daar is Piatas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piatas geeft een lange en hoge pass. Patoulis rent richting de bal. Samsonidis verovert de bal door een tackle van achteren. Samsonidis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Vaxevanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatas verovert de bal door een tackle van achteren. Piatas geeft de bal voor. Samsonidis is nu in balbezit. Samsonidis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OSASUNA II - Mixanikoi Parnassou 1:0

11e minuut.
Patoulis onderschept slim de pass. Foufoulas verovert de bal door een tackle van achteren. Papapanagiotou onderschept slim de pass. Foufoulas is nu in balbezit. Foufoulas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Viktoratos verovert de bal door een tackle van achteren. Viktoratos speelt de bal door. Piatas rent richting de bal. Pittas verovert de bal door een tackle van achteren. Pittas draait met de bal, schiet en ... Xenokratis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Synetopoulos met een sublieme pass. Daar is Pittas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pittas met een sublieme pass. Vaxevanis is nu in balbezit. Vaxevanis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Piatas bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatas passt de bal zonder na te denken. Vafeiadis is nu in balbezit. Samsonidis verovert de bal door een tackle van achteren. Samsonidis draait met de bal, schiet en ... Poulopoulos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Daar is Andronidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andronidis geeft de bal voor. Foufoulas rent richting de bal. Foufoulas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OSASUNA II - Mixanikoi Parnassou 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OSASUNA II 51%, Mixanikoi Parnassou 49%.
OSASUNA II - Mixanikoi Parnassou 2:0

55e minuut.
Tsipras rent richting de bal. Nestoridis onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nestoridis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Foufoulas geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OSASUNA II 59%, Mixanikoi Parnassou 41%.
OSASUNA II - Mixanikoi Parnassou 2:0