Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Diana Dimokritou THOMAS HOUSE!
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
3 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


15e minuut.
Papadimitropoulos rent richting de bal. Papadimitropoulos speelt de bal door. Benetatos rent richting de bal. Beos bereikt de bal nog maar net als eerste. Beos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Diana Dimokritou - THOMAS HOUSE! 0:1

32e minuut.
Beos is nu in balbezit. Papadimitropoulos onderschept slim de pass. Papadimitropoulos speelt de bal door. Benetatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Benetatos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Tsakanikas onderschept slim de pass. Tsakanikas met een sublieme pass. Papadimitropoulos is nu in balbezit. Benetatos rent richting de bal. Benetatos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diana Dimokritou 53%, THOMAS HOUSE! 47%.
Diana Dimokritou - THOMAS HOUSE! 0:1

49e minuut.
Na een snelle pass probeert Benetatos de bal onder controle te krijgen. Pechlivanidis geeft een hoge lob. Katountas kopt de bal weg. Beos rent richting de bal. Beos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Beos passt de bal zonder na te denken. Daar is Benetatos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mertzanakis is nu in balbezit. Benetatos onderschept slim de pass. Benetatos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Rodokanakis is nu in balbezit. Rodokanakis geeft een lange en hoge pass. Sakellaridis geeft een hoge lob. Roubos bereikt de bal nog maar net als eerste. Roubos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Papadimitropoulos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Soulogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Soulogiannis met een sublieme pass. Roubos bereikt de bal nog maar net als eerste. Roubos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Diana Dimokritou - THOMAS HOUSE! 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diana Dimokritou 50%, THOMAS HOUSE! 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Diana Dimokritou - THOMAS HOUSE! 1:1