Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Agelades Filathlon Galatsi FC
Normal Tactiek 532
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 18.6
matig Schieten matig
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Zekeridis verovert de bal door een tackle van achteren. Zekeridis passt de bal zonder na te denken. Aggelou is nu in balbezit. Aggelou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Agelades Filathlon - Galatsi FC 0:1

12e minuut.
Giaprakis met een sublieme pass. Daar is Kazakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Provatopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Provatopoulos haalt uit met een fantastische trap. Giaprakis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Vrodorinakis rent richting de bal. Zekeridis rent richting de bal. Vrodorinakis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vrodorinakis krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Vrodorinakis passt de bal met de wreef. Agioritis rent richting de bal. Kazakis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kazakis krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Agioritis passt de bal zonder na te denken. Sakkas rent richting de bal. Sakkas passt de bal zonder na te denken. Provatopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Provatopoulos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Kazakis passt de bal zonder na te denken. Kaftantzoglou is nu in balbezit. Provatopoulos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Provatopoulos krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agelades Filathlon 48%, Galatsi FC 52%.
Agelades Filathlon - Galatsi FC 0:1

56e minuut.
Anemodouras met de inworp. Sakkas is nu in balbezit. Sakkas geeft de bal voor. Karadontis is nu in balbezit. Karadontis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Daar is Vrodorinakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zekeridis is nu in balbezit. Zekeridis passt de bal met de wreef. Outsikas is nu in balbezit. Outsikas draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Agelades Filathlon - Galatsi FC 0:2

76e minuut.
Provatopoulos kopt de bal weg. Bekas rent richting de bal. Bekas met een sublieme pass. Provatopoulos is nu in balbezit. Provatopoulos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Agelades Filathlon - Galatsi FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agelades Filathlon 51%, Galatsi FC 49%.
Agelades Filathlon - Galatsi FC 1:2