Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gigantes Hmathias Apollonas Araxovas
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 16.4
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Velegrakis passt de bal zonder na te denken. Karamousas rent richting de bal. Kalaitzidis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kalaitzidis is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

10e minuut.
Akritidis heeft problemen om de bal te vangen. Velegrakis rent richting de bal. Met opzet legt Akritidis zijn tegenspeler op de grond. Akritidis krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Mitroglou is nu in balbezit. Mitroglou passt de bal zonder na te denken. Akritidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzeremes verovert de bal door een tackle van achteren. Tzeremes schiet op doel. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Mitroglou is nu in balbezit. Mitroglou passt de bal met de wreef. Tzeremes is nu in balbezit. Tzeremes schiet op doel. Papadimitrakis probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Tzeremes verovert de bal door een tackle van achteren. Tzeremes passt de bal met de wreef. Daar is Papadimitrakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitroglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitroglou draait met de bal, schiet en ... Tsimiskis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Bakolas is nu in balbezit. Bakolas passt de bal in één keer door. Daar is Akritidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitroglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitroglou haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gigantes Hmathias 43%, Apollonas Araxovas 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gigantes Hmathias - Apollonas Araxovas 0:0

51e minuut.
Kallonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karamousas begaat een overtreding. Kallonis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kallonis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rosopoulos rent richting de bal. Rosopoulos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gigantes Hmathias - Apollonas Araxovas 0:1

56e minuut.
Diamantopoulos is nu in balbezit. Diamantopoulos geeft een lange en hoge pass. Rosopoulos is nu in balbezit. Rosopoulos schiet op doel. Florakis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gigantes Hmathias - Apollonas Araxovas 0:2

65e minuut.
Pramateftakis geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Printezis met een snelle inworp. Tzeremes rent richting de bal. Tzeremes geeft de bal voor. Tsimiskis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Velegrakis kan de bal niet met de borst controleren. Vassaras onderschept slim de pass. Vassaras probeert naar een medespeler te passen. Rosopoulos rent richting de bal. Rosopoulos schiet op doel. Florakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gigantes Hmathias 53%, Apollonas Araxovas 47%.
Gigantes Hmathias - Apollonas Araxovas 0:2