Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Thriamvos Prasinon Alogon FAS Drasis
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Teggelidis rent richting de bal. Vasilogiorgakis verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Gatzias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gatzias haalt uit met een fantastische trap. Tsakirtzis probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Thriamvos Prasinon Alogon - FAS Drasis 0:1

12e minuut.
Kitsos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitsos speelt de bal door. Mourtas rent richting de bal. Teggelidis geeft een hoge lob. Vasilogiorgakis krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Thriamvos Prasinon Alogon - FAS Drasis 0:2

29e minuut.
Eptaminitis met een snelle inworp. Devetzis is nu in balbezit. Devetzis probeert naar een medespeler te passen. Vasilogiorgakis rent richting de bal. Vasilogiorgakis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Balanikas speelt de bal door. Melopoulos is nu in balbezit. Lesis is nu in balbezit. Melopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Melopoulos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thriamvos Prasinon Alogon 54%, FAS Drasis 46%.
Thriamvos Prasinon Alogon - FAS Drasis 0:2

49e minuut.
Balanikas is nu in balbezit. Balanikas passt de bal zonder na te denken. Melopoulos is nu in balbezit. Melopoulos schiet op doel. Fakinos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Thriamvos Prasinon Alogon - FAS Drasis 1:2

50e minuut.
Gatzias passt de bal in één keer door. Daar is Gryparis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gryparis passt de bal met de wreef. Mourtas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mourtas geeft een hoge lob. Floros bokst de bal weg.

52e minuut.
Diakoniarakis rent richting de bal. Devetzis onderschept slim de pass. Teggelidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gatzias onderschept slim de pass. Gatzias geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Zygoulis is nu in balbezit. Balanikas rent richting de bal. Balanikas passt de bal zonder na te denken. Melopoulos rent richting de bal. Melopoulos haalt uit met een fantastische trap. Fakinos bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Tsakirtzis geeft de bal voor. Inworp. Mourtas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gatzias rent richting de bal. Gatzias geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thriamvos Prasinon Alogon 57%, FAS Drasis 43%.
Thriamvos Prasinon Alogon - FAS Drasis 1:2