Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atromitoi Aigaleo Gigantes Hmathias
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18.1
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


9e minuut.
Tzeremes met een sublieme pass. Mitroglou rent richting de bal. Gaitanos probeert naar een medespeler te passen. Karamousas bereikt de bal nog maar net als eerste. Karamousas geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Kontogouris kopt de bal weg. Tzeremes kan de bal niet met de borst controleren. Tzannatos rent richting de bal. Tzeremes verovert de bal door een tackle van achteren. Tzeremes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Velegrakis verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kontogouris met een snelle inworp. Dimos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimos geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Inworp. Kontogouris zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dimos heeft problemen om de bal te vangen. Dimos haalt uit met een fantastische trap. Florakis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atromitoi Aigaleo - Gigantes Hmathias 1:0

42e minuut.
Mitroglou speelt de bal door. Daar is Tzeremes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dimos onderschept slim de pass. Dimos draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atromitoi Aigaleo 45%, Gigantes Hmathias 55%.
Atromitoi Aigaleo - Gigantes Hmathias 1:0

53e minuut.
Kanonieris geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mamalakis met een snelle inworp. Karamousas rent richting de bal. Karamousas geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Doeltrap. Gaitanos met een harde bal richting middenveld. Mamalakis heeft problemen om de bal te vangen. Papapanagis bereikt de bal nog maar net als eerste. Papapanagis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Gaitanos geeft de bal voor. Dimos kopt de bal weg. Klungelig pakt Bakolas de bal. Papapanagis bereikt de bal nog maar net als eerste. Papapanagis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atromitoi Aigaleo - Gigantes Hmathias 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atromitoi Aigaleo 33%, Gigantes Hmathias 67%.
Atromitoi Aigaleo - Gigantes Hmathias 2:0