Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FAS Drasis Arpaktika Kozanis
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 13.5
average Schieten poor
poor Passen hopeless
poor Verdedigen hopeless


3e minuut.
Devetzis is nu in balbezit. Kourmoulakis verovert de bal door een tackle van achteren. Kourmoulakis met een sublieme pass. Symeonidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Symeonidis draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Kalogiannis verovert de bal door een tackle van achteren. Persakis onderschept slim de pass. Persakis speelt de bal door. Vasilogiorgakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilogiorgakis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FAS Drasis - Arpaktika Kozanis 1:0

23e minuut.
Gatzias bereikt de bal nog maar net als eerste. Gatzias passt de bal in één keer door. Kotarellas verovert de bal door een tackle van achteren. Vasilogiorgakis heeft problemen om de bal te vangen. Vasilogiorgakis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Daar is Lesis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kallaris onderschept slim de pass. Kallaris geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Symeonidis de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FAS Drasis - Arpaktika Kozanis 1:1

41e minuut.
Inworp. Persakis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kalogiannis rent richting de bal. Gatzias verovert de bal door een tackle van achteren. Gatzias draait met de bal, schiet en ... Fragolias kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Persakis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Devetzis is nu in balbezit. Devetzis speelt de bal door. Vasilogiorgakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilogiorgakis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FAS Drasis - Arpaktika Kozanis 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FAS Drasis 49%, Arpaktika Kozanis 51%.
FAS Drasis - Arpaktika Kozanis 2:1

66e minuut.
Kourmoulakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Symeonidis rent richting de bal. Kourmoulakis is nu in balbezit. Symeonidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Symeonidis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Panou geeft de bal voor. Symeonidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygoulis rent richting de bal. Symeonidis onderschept slim de pass. Symeonidis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Melegrinis kopt de bal weg. Kourmoulakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Devetzis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Devetzis moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Devetzis schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

83e minuut.
Daar is Kalogiannis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drettakis is nu in balbezit. Kalogiannis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kalogiannis krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FAS Drasis 58%, Arpaktika Kozanis 42%.
FAS Drasis - Arpaktika Kozanis 2:1