Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mirmidones F.C. Arpaktika Arpaktikon
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 17.5
average Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


8e minuut.
Alamanos probeert naar een medespeler te passen. Kazantzakis rent richting de bal. Kazantzakis passt de bal met de wreef. Farmakidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Farmakidis geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Parios heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirmidones F.C. - Arpaktika Arpaktikon 0:1

29e minuut.
Dritsas met een snelle inworp. Daar is Kounoupakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deligiannis is nu in balbezit. Deligiannis draait met de bal, schiet en ... Paraskevas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Tzanidakis passt de bal in één keer door. Dritsas bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Deligiannis zijn tegenspeler op de grond. Deligiannis is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

41e minuut.
Dizikiridis probeert naar een medespeler te passen. Tzanidakis heeft problemen om de bal te vangen. Tzanidakis speelt de bal door. Zouganelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zouganelis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Daar is Alexandratos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Christoliakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexandratos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alexandratos krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mirmidones F.C. 43%, Arpaktika Arpaktikon 57%.
Mirmidones F.C. - Arpaktika Arpaktikon 0:1

58e minuut.
Kounoupakis speelt de bal door. Kazantzakis is nu in balbezit. Kazantzakis passt de bal zonder na te denken. Tzogias is nu in balbezit. Tzogias draait met de bal, schiet en ... Tsekos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirmidones F.C. - Arpaktika Arpaktikon 0:2

66e minuut.
Parios met een sublieme pass. Christoliakos is nu in balbezit. Alamanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Christoliakos verovert de bal door een tackle van achteren. Christoliakos geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zouganelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zouganelis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mirmidones F.C. - Arpaktika Arpaktikon 1:2

73e minuut.
Inworp. Chalepas met de inworp. Daar is Christoliakos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Christoliakos geeft een hoge lob. Paraskevas speelt de bal door. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Christoliakos geeft de bal voor. Zouganelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraskevas rent richting de bal. Zouganelis onderschept slim de pass. Zouganelis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mirmidones F.C. - Arpaktika Arpaktikon 2:2

83e minuut.
Kazantzakis rent richting de bal. Tzogias met een sublieme pass. Dritsas rent richting de bal. Mathiopoulos onderschept slim de pass. Mathiopoulos geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Tzogias schiet op doel. Logiotatos kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Parios de bal onder controle te krijgen. Tzogias rent richting de bal. Tzogias haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mirmidones F.C. 49%, Arpaktika Arpaktikon 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mirmidones F.C. - Arpaktika Arpaktikon 2:2