Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arpaktika Kozanis Abbeydale Scythes
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 18.4
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
hopeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Polemis geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kallaris met de inworp. Kourmoulakis is nu in balbezit. Kourmoulakis geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Kotarellas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Melegrinis bereikt de bal nog maar net als eerste. Melegrinis passt de bal met de wreef. Sarantis is nu in balbezit. Sarantis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Tzivanis speelt de bal door. Tsakalof bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsakalof passt de bal met de wreef. Zisimopoulos is nu in balbezit. Zisimopoulos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Arpaktika Kozanis - Abbeydale Scythes 0:1

39e minuut.
Polemis is nu in balbezit. Polemis geeft een lange en hoge pass. Panou heeft problemen om de bal te vangen. Tsakalof is nu in balbezit. Tsakalof schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Kourmoulakis kopt de bal weg. Kallaris probeert de bal met de borst te controleren. Spyridon begaat een overtreding. Kallaris wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kallaris kan niet meer verder spelen. Kalogiannis komt het veld opgelopen. Melegrinis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arpaktika Kozanis 64%, Abbeydale Scythes 36%.
Arpaktika Kozanis - Abbeydale Scythes 0:1

48e minuut.
Klungelig pakt Nolis de bal. Nolis geeft een lange en hoge pass. Daar is Kotarellas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsakalof is nu in balbezit. Tsakalof draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Sarantis verovert de bal door een tackle van achteren. Sarantis speelt de bal door. Panou bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsakalof verovert de bal door een tackle van achteren. Tsakalof draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Fragolias probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Kalogiannis rent richting de bal. Kalogiannis speelt de bal door. Kourmoulakis speelt de bal door. Symeonidis is nu in balbezit. Symeonidis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Arpaktika Kozanis - Abbeydale Scythes 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arpaktika Kozanis 59%, Abbeydale Scythes 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Arpaktika Kozanis - Abbeydale Scythes 1:1