Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
21fc Stonecity FC
Sweep Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
11 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26 gemiddelde waardering 18
matig Schieten zwak
matig Passen slecht
zwak Verdedigen zwak


13e minuut.
Tegopoulos rent richting de bal. Tegopoulos passt de bal zonder na te denken. Sarelakos is nu in balbezit. Sarelakos draait met de bal, schiet en ... Arvanitis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
21fc - Stonecity FC 0:1

16e minuut.
Sirokos passt de bal zonder na te denken. Germanos rent richting de bal. Germanos draait met de bal, schiet en ... Toumasis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Nolis met een snelle inworp. Tselios rent richting de bal. Tselios geeft een hoge lob. Tegopoulos is nu in balbezit. Tegopoulos schiet op doel. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Tsakmakidis rent richting de bal. Lazos onderschept slim de pass. Lazos passt de bal met de wreef. Germanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Germanos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
21fc - Stonecity FC 1:1

35e minuut.
Sotirchos met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nolis met de inworp. Lazos rent richting de bal. Lazos geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Sirokos is nu in balbezit. Tselios is nu in balbezit. Sirokos verovert de bal door een tackle van achteren. Lazos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
21fc - Stonecity FC 2:1

40e minuut.
Nolis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nolis probeert naar een medespeler te passen. Sotirchos is nu in balbezit. Lazos onderschept slim de pass. Lazos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 21fc 35%, Stonecity FC 65%.
21fc - Stonecity FC 2:1

51e minuut.
Germanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Germanos geeft een lange en hoge pass. Sirokos is nu in balbezit. Sirokos haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lazos de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Tsakmakidis rent richting de bal. Sirokos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaloutas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazos rent richting de bal. Lazos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Tselios passt de bal in één keer door. Sarelakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Floriniotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarelakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarelakos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Doeltrap. Bradvica komt het veld opgelopen. Bertagnoni komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 21fc 36%, Stonecity FC 64%.
21fc - Stonecity FC 2:1