Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pigasos Gerasmenon Anagennisi Samou
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
13 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17.7
average Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Sougias geeft de bal voor. Inworp. Voutsinas met de inworp. Georgiadis rent richting de bal. Georgiadis schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Magoulas rent richting de bal. Magoulas met een sublieme pass. Georgiadis rent richting de bal. Magoulas rent richting de bal. Magoulas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Sougias is nu in balbezit. Met opzet legt Voutsinas zijn tegenspeler op de grond. Sougias is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sougias met een snel genomen vrije trap. Daar is Kourbelis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seretidis is nu in balbezit. Seretidis draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Raftopoulos speelt de bal door. Daar is Sotirakopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kourbelis rent richting de bal. Kourbelis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Kopelouzos geeft de bal voor. Papastathis rent richting de bal. Papastathis met een sublieme pass. Seretidis is nu in balbezit. Seretidis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Seretidis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Papastathis rent richting de bal. Kourbelis onderschept slim de pass. Seretidis heeft problemen om de bal te vangen. Seretidis haalt uit met een fantastische trap. Tsiodras bokst de bal weg.

44e minuut.
Kopelouzos probeert naar een medespeler te passen. Sotirakopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotirakopoulos geeft een lange en hoge pass. Seretidis rent richting de bal. Seretidis schiet op doel. Tsiodras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pigasos Gerasmenon - Anagennisi Samou 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pigasos Gerasmenon 55%, Anagennisi Samou 45%.
Pigasos Gerasmenon - Anagennisi Samou 1:0

70e minuut.
Kopelouzos passt de bal in één keer door. Georgiadis rent richting de bal. Magoulas bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgiadis is nu in balbezit. Georgiadis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pigasos Gerasmenon - Anagennisi Samou 1:1

72e minuut.
Liatsos speelt de bal door. Tsalpatouros rent richting de bal. Tsalpatouros passt de bal met de wreef. Seretidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Seretidis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pigasos Gerasmenon 54%, Anagennisi Samou 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pigasos Gerasmenon - Anagennisi Samou 1:1