Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pigasos Gerasmenon 21fc
Normal Tactiek Sweep
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
17 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.3 gemiddelde waardering 25.8
matig Schieten matig
waardeloos Passen matig
slecht Verdedigen zwak


2e minuut.
Kekatos kopt de bal weg. Mikrouleas rent richting de bal. Seretidis verovert de bal door een tackle van achteren. Seretidis schiet op doel. Arvanitis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Kourbelis met een sublieme pass. Seretidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikrouleas verovert de bal door een tackle van achteren. Kourbelis onderschept slim de pass. Kourbelis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Nolis passt de bal met de wreef. Lazos is nu in balbezit. Liatsos is nu in balbezit. Lazos verovert de bal door een tackle van achteren. Lazos draait met de bal, schiet en ... Prineas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Seretidis is nu in balbezit. Mourikis bereikt de bal nog maar net als eerste. Seretidis verovert de bal door een tackle van achteren. Seretidis schiet op doel. Arvanitis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pigasos Gerasmenon - 21fc 1:0

15e minuut.
Kourbelis is nu in balbezit. Sirokos verovert de bal door een tackle van achteren. Sirokos met een sublieme pass. Seretidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Seretidis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Larentzakis speelt de bal door. Daar is Sgouromallis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Larentzakis begaat een overtreding. Larentzakis krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Klungelig pakt Sachinis de bal. Kourbelis onderschept slim de pass. Kourbelis met een sublieme pass. Seretidis is nu in balbezit. Seretidis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Sougias bereikt de bal nog maar net als eerste. Sougias geeft de bal voor. Seretidis kopt de bal weg. Nolis rent richting de bal. Nolis geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pigasos Gerasmenon - 21fc 1:1

32e minuut.
Sirokos rent richting de bal. Liatsos is nu in balbezit. Sirokos onderschept slim de pass. Germanos rent richting de bal. Germanos draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Mikrouleas speelt de bal door. Kekatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kekatos passt de bal met de wreef. Seretidis rent richting de bal. Seretidis draait met de bal, schiet en ... Arvanitis bokst de bal weg.

39e minuut.
Tsalpatouros is nu in balbezit. Tsalpatouros geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Lazos de bal onder controle te krijgen. Vrodopoulos is nu in balbezit. Segeridis geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Sirokos met een sublieme pass. Lazos is nu in balbezit. Lazos passt de bal met de wreef. Germanos is nu in balbezit. Germanos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pigasos Gerasmenon 51%, 21fc 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pigasos Gerasmenon - 21fc 1:1

48e minuut.
Segeridis kopt de bal weg. Lazos rent richting de bal. Met opzet legt Sougias zijn tegenspeler op de grond. Sougias krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Kourbelis is nu in balbezit. Seretidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kourbelis met een sublieme pass. Seretidis is nu in balbezit. Seretidis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Larentzakis verovert de bal door een tackle van achteren. Tsalpatouros bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirokos begaat een overtreding. Tsalpatouros wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Tsalpatouros kan niet meer verder spelen. Spartalidis komt het veld opgelopen.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bertagnoni komt het veld opgelopen. Bradvica komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Lazos geeft de bal voor. Sgouromallis kopt de bal weg. Germanos rent richting de bal. Germanos draait met de bal, schiet en ... Prineas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pigasos Gerasmenon - 21fc 1:2

85e minuut.
Sirokos passt de bal zonder na te denken. Germanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Spartalidis rent richting de bal. Germanos verovert de bal door een tackle van achteren. Germanos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pigasos Gerasmenon 56%, 21fc 44%.
Pigasos Gerasmenon - 21fc 1:2