Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Talaiporiakos Kastrou Panserraikos F.C.
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Karakostas passt de bal in één keer door. Dermentzis is nu in balbezit. Kyritsis begaat een overtreding. Kyritsis krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Dermentzis is nu in balbezit. Anthimidis verovert de bal door een tackle van achteren. Anthimidis probeert naar een medespeler te passen. Kosielnis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosielnis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Doeltrap. Dikaiopoulos trapt de bal weg. Anthimidis kopt de bal weg. Zouboulakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zouboulakis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Katsabas rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Katsabas met de inworp. Zouboulakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zouboulakis draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Talaiporiakos Kastrou 69%, Panserraikos F.C. 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Talaiporiakos Kastrou - Panserraikos F.C. 0:0

47e minuut.
Kaftantzoglou trapt de bal weg van het doel. Zouboulakis kopt de bal weg. Klungelig pakt Melas de bal. Kosielnis rent richting de bal. Kosielnis haalt uit met een fantastische trap. Dikaiopoulos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Koutsis is nu in balbezit. Anthimidis onderschept slim de pass. Anthimidis passt de bal zonder na te denken. Kosielnis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosielnis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Anthimidis geeft de bal voor. Bazinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zouboulakis onderschept slim de pass. Kosielnis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosielnis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Tsainis is nu in balbezit. Karakostas onderschept slim de pass. Karakostas geeft een hoge lob. Kosielnis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosielnis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Zouboulakis is nu in balbezit. Zouboulakis draait met de bal, schiet en ... Katsikas kopt de bal weg. Karakostas is nu in balbezit. Karakostas schiet op doel. Dikaiopoulos bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Talaiporiakos Kastrou 51%, Panserraikos F.C. 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Talaiporiakos Kastrou - Panserraikos F.C. 0:0